Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σκεπαστή - Ελλήσποντος 3 - 1


Για την 24η αγωνιστική η Σκεπαστή φιλοξένησε σήμερα στην έδρα της την ομάδα του Ελλήσποντου και πέτυχε μια σημαντική νίκη με τελικο σκορ 3-1.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τον Ελλήσποντο και πήραν κεφάλι πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε  ένα πεντάλεπτο και συγκεκριμένα άνοιξαν το σκορ στο 38΄ μετά από κόρνερ του Τόλη Γεωργίου, με την μπάλα να φτάνει στον Θανάση Θαλασσινό που με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, 1-0.

Λίγα λεπτά μετά, συγκεκριμένα στο 41΄ οι δύο Θαλασσινοί πρωταγωνίστησαν, με τον Γιάννη του Αθανασίου να εκτελεί το φάουλ και τον Γιάννη του Βασιλείου με το κεφάλι να διπλασιάζει τα τέρματα για την Σκεπαστή, 2-0.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και στο 55΄ ο Θανάσης Θαλασσινός δίνει την μπάλα στον Δημήτρη Γερογιάννη που είναι αφύλακτος μέσα στην περιοχή και εύκολα κάνει το 3-0.

Μεγάλη διπλή ευκαιρία είχε ο Ελλήσποντος να μειώσει στο 80΄ με τον Φτούλη να σουτάρει στο οριζόντιο του Σωτηρόπουλου και στη συνέχεια της επιθετικής προσπάθειας των φιλοξενούμενων, ο Σωτηρόπουλος και πάλι σώζει την εστία του.

Τελικά ο Λάζρι  στο 92΄ για τον Ελλήσποντο,  με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή βρήκε τα  δίχτυα του Σωτηρόπουλου και μείωσε σε 3-1, τελικό αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Τσαραμίρσης):
Σωτηρόπουλος, ΙτΑ. Θαλασσινός, Σ. Ανδρέου, Κωνσταντός, Ξιφαράς (80' Π. Θαλασσινός), Καψάλας, Γεωργίου, Ιτ Β Θαλασσινός, Π. Γερογιάννης, Θ. Θαλασσινός (73'  Καρατζούδης), Δ. Γερογιάννης (64' Α. Ανδρέου).

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Τοκπασίδης):
Σπάχο, Ρογαλίδης, Αυλωνίτης (85' Κορκόβελος), Κουσερής, Μαρίνος, Χύσκα, Μάλλιος, Ντουλελλάρι, Αντωνόπουλος (80' Φτούλης), Λάζρι, Νάνος (55' Μπούρικας).