Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με το δεξί η Αιδηψός, 2-1 τον ΑΟ Χαλκίς


Πρεμιέρα του πρωταθλήματος σήμερα στο γήπεδο Λ. Αιδηψού όπου ο ΑΟ Αιδηψός υποδέχθηκε την ομάδα του ΑΟ Χαλκίς.
Ο αγώνας ξεκίνησε σε χαλαρούς ρυθμούς, ισορροπημένο και με περισσότερο διερευνητικό χαρακτήρα, χωρίς τη μεγάλη φάση και με το πρώτο μέρος να τελειώνει ισόπαλο χωρίς τέρματα.
Πρόσωπο της ημέρας ο τερματοφύλακας της Αιδηψού Κυριακού, που κατάφερε να κρατήσει αλώβητη  της εστία του σε τέσσερις φάσεις που η Χαλκίδα θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ.
Στο 14΄ ο  Αντριάνο Μπιμπάι εκτελεί φάουλ που όμως ο πορτιέρε της Χαλκίδας αποκρούει, ενώ στο 24΄ για τη Χαλκίδα ο Πάλλης σουτάρει λίγο πάνω από το οριζόντιο του Κυριακού.

Το δεύτερο μέρος είχε καλύτερο ρυθμό, με τις δύο ομάδες να πραγματοποιούν συνεχείς επιθέσεις και αντεπιθέσεις, δίνοντας στον αγώνα αμφίρροπο χαρακτήρα, έχοντας πολλές φορές και αρκετές δυνατές στιγμές.
Στο 47΄ η Αιδηψός επιτίθεται και ο Αντριάνο Μπιμπάι με ένα θεαματικό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αγριόδημου, ανοίγοντας το σκορ, 1-0.
Στο 59΄ ο Τρεπεκλής για την Χαλκίδα με ατομική προσπάθεια περνάει την άμυνα της Αιδηψού και δεν δυσκολεύεται να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, 1-1.
Η Αιδηψός αντέδρασε πολύ γρήγορα και ο Καρμάι που μόλις είχε μπει αλλαγή, στο 61΄  μετα απο κόρνερ καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αγριόδημου δίνοντας και πάλι κεφάλι στην Αιδηψό, 2-1.
Στο 85΄ ο Μπασινάς έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι του Κυριακού.


ΑΟ Αιδηψός (Γουρνάς):
Κυριακού, Φώτου Χ (59΄ Αναγνώστου Μ), Σαββόπουλος, Γιουκάι, Γλύκος, Αναστασιάδης, Μακρής (67΄ Αναγνώστου Μ), Αναγνώστου Ν, Μπιμπάι Α (89΄ Καππές), Μπιμπάι Ι, Παπατζήκος (85΄ Καρμάι)


ΑΟ Χαλκίς (Ταυταρίδης):
Αγριόδημος, Τζάβρας, Γκούβερος ( 84 ΄ Καρβέλας), Τόλης (80΄ Πετρογιάννης), Τσιούτης, Ταψής, Πάλλης, Καραχάλιος, Παλαιολόγος, Μπασινάς, Τρεπεκλής

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:  Πόγκας  (Καραβά-Μαρίνος)