Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ασταμάτητος ο Ταμυναϊκος 8-0 τον Ευβοϊκό Αγ.Νικολάου


Ο Ταμυναϊκός ήταν καταιγιστικός και δεν άφησε κανένα περιθώρια αντίδρασης στον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου νικώντας με το εντυπωσιακό 8-0 στο Τσαρπάλειο του Αλιβερίου στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.
Την πρώτη ευκαιρία στον αγώνα την είχε ο Ευβοϊκός στο 2' όταν ο Τσάνος πλάσαρε τον Μητακίδη που είχε βγει από την εστία του και έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
 Στο 5' από λάθος της άμυνας ο νεαρός Μεταξάς που έκλεψε την μπάλα σούταρε από θέση μέσα δεξιά και έκανε το 1-0.
Στο 25' ο ίδιος παίκτης με σουτ από την ίδια θέση έκανε το 2-0.
Στο 33' σε σέντρα φάουλ του Λάμπρου και κεφαλιά του Βασίλη Αναστασίου ο Τσίμπος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ το οποίο εκτέλεσε ο Λάμπρου στο 34' και ο Μεταξάς με κεφαλιά έκανε το 3-0 κάνοντας χατ τρικ.
Στο 44' μετά από σέντρα του Γιάντομ ο Σίμωσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Τσίμπου κάνοντας το 4-0.

Στο Β' ημίχρονο ο Ταμυναϊκός συνέχισε να πιέζει τον Ευβοϊκό και πέτυχε άλλα τέσσερα τέρματα με τον Λάμπρου να κάνει το 5-0 στο 47' και τον Γιάννη Σίμωση να παίρνει την σκυτάλη και να κάνει το 6-0 με σουτ στο 69', το 7-0 με κεφαλιά στο 71' και το τελικό 8-0 με πλασέ από κοντά στο 85'.
Ο Ταμυναϊκός είχε ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ με κορυφαία το τετ α τετ του Γιαντόμ στο 64', ενώ ο Ευβοϊκός είχε ένα απευθείας φάουλ του Αποστόλου στο 62' που απέκρουσε ο Τσάβαρης.

Διαιτησία: Κηρύκος, Μητρολιός - Λειβαδιτάκης

Ταμυναϊκός (Γιάννης Καρβέλης):
Μητακίδης(46' Τσάβαρης), Δήμου(46' Πομαρές), Πιλάτης, Βελαέτης(64' Ζαχαριάς), Αναστασίου Β, Αναστασίου Ι(46' Σπυράκης), Γιάντομ, Κούτρας, Σίμωσης, Λάμπρου, Μεταξάς.


Ευβοϊκός Αγ.Νικολάου (Βαγγέλης Τόγιας):
Τσίμπος, Λύκος, Ντούνας(57' Τόγκος), Μαραγκός, Τσούτης(73' Λάμπρου), Περίφανος, Κρεμασμένος, Ντούρμας(46' Νόνας), Μπαλάνος(70' Εμάνουελ), Αποστόλου, Τσάνος.



Δημήτρης Μεταξάς

Γιάννης Σίμωσης