Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αλάτσατα - Ωρεοί 2 -1


Νίκη πέτυχαν  σήμερα τα Αλάτσατα επί της ομάδας των Ωρεών με 2-1, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας.

Οι Ωρεοί αν και έφυγαν ηττημένοι, προσπάθησαν για το καλύτερο και θα  μπορούσαν να έχουν πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ ακόμα.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ από το 17΄ όταν κέρδισαν πέναλτι σε  χέρι του Φαράντου, πέναλτι που απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Ωρεών Αλεξίου.
Ότι δεν έγινε στο 17΄ , έγινε στο 22΄  με τον Μιχαηλίδη  που έκανε το 1-0  και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Γκίνη στο 29΄ (2-0).

Οι Ωρεοί αντέδρασαν γρήγορα και μείωσαν στο 33΄  με τον Μαργέτη, 2-1, που ήταν σκορ ημιχρόνου αλλά και αγώνα.

Ένα λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα ο Στραφιώτης για τους φιλοξενούμενους με κεφαλιά σημάδεψα τα δίχτυα του Τρίκα, αλλά οι αμυνόμενοι έδιωξαν πάνω στην τελική γραμμη.


ΑΟ Αλατσάτων:
Τρίκας, Τουζούν, Ντούκα, Τσιτσόπουλος, Μπανάσιος (79΄ Ντούνας), Λαλανίτης (53΄ Καραγιάννης), Τσάλας, Γκίνης, Μιχαηλίδης (88΄ Μπιτζανάκης), Μπούζο (70΄ Νερούτσος)

ΑΟ Ωρεών:
Αλεξίου, Καραδημήτρης, Μπαλάνος, Uraj, Μαργέτης, Στραφιώτης, Χαλκιάς, Κομνηνός (91΄ Κούκης), Πανταζής, Ζουζουλής (24΄ Μπλέτσας), Φαράντος

Διατητές: Μητρολιός  (Ντόβολης - Περούλιας)