Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ακάθεκτος στη κορυφή ο Ηρακλής Ψαχνών 3-1 το Αυλωνάρι


Ακάθεκτος συνεχίζει ο Ηρακλής στη πορεία του προς τον τίτλο πετυχαίνοντας ακόμα μια νίκη αυτή την φορά με αντίπαλο το Αυλωνάρι.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και εκτός από τα τρία γκολ είχαν χαμένο πέναλτι με τον Σταματάκο, δύο δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν γρήγορα το εις βάρος τους σκορ αλλά δεν μπόρεσαν στην συνέχεια να προβληματίσουν τον αντίπαλο τους που ήταν ανώτερος.

Το σκορ άνοιξε με γκολ από τα αποδυτήρια όταν ο Μήτρου στο 2' δεν άφησε να πάει χαμένη η πάσα του Σταματάκου και έκανε το 1-0.
Το Αυλωνάρι έφτασε γρήγορα στη ισοφάριση στο 5' όταν ο Τσαλιαγκός έκανε το 1-1.
Στο 18' ο Ηρακλής πήρε προβάδισμα 2-1 με κεφαλιά του Ρεπετσά μετά από κόρνερ του Μήτρου.
Το τελικό 3-1 έγινε στο 63' όταν ο Μαναρίτσας έκανε ωραία ενέργεια και έδωσε πάσα πάρε βάλε στο Σταματάκο που από κοντά σκόραρε.

Ο ίδιος παίκτης έχασε μοναδική ευκαιρία καθώς σε εκτέλεση πέναλτι στο 56' έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 43' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Τσολάκου, ενώ την ίδια τύχη είχε σουτ του Μαναρίτσα στο 70'.

Ο Ηρακλής έχασε και 5-6 καλές ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Σταματάκο, Μαναρίτσα και Σκριβάνο οι οποίοι ήταν μια διαρκεί απειλή για την άμυνα του Αυλωναρίου.


Διαιτησία: Βελέντζας, Τσιφλάκος - Νέγρης

Ηρακλής Ψαχνών (Θανάσης Μεθενίτης):
Μπιμπάι, Ζουλιώτης (90’+ Χασαπίδης), Τσατσαρώνης, Μπαλόζι, Ρεπετσάς, Τσολάκος (88′ Μπατζέλης), Σταματάκος (72′ Γκάβαλης), Σπανός, Μαναρίτσας, Π.Δ. Σκριβάνος, Μήτρου (68′ Π.Λ. Σκριβάνος).


Αυλωνάρι (Γιάννης Μπασούκος):
Κότσαρης, Μαστροκώστας, Παππάς, Καρατζάς, Γ. Κόκκαλας, Καράπας (56′ Ντραγκότι), Ηλιόπουλος, Μπράχα, Τσαλιαγκός (90’+ Φωτιάς), Καρλής (71′ Κόκκος), Μανδράκας.