Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Την "σόκαρε" στις καθυστερήσεις, Κάρυστος - Μαρμάρι 1-2




Σε ένα παιχνίδι που είχε όλα τα στοιχεία του γειτονικού ντέρμπι όπως πάθος , δύναμη, ένταση αλλά πάνω από όλα πολύ κόσμο στο "Λουμίδειο" της Καρύστου (πάνω από 500 φίλαθλοι) το Μαρμάρι το ξανά έκανε όπως και πέρυσι κερδίζοντας τους τυπικά γηπεδούχους αυτή την φορά στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτεροι διάρκεια του αγώνα και είχαν 3-4 καλές στιγμές για γκολ αλλά οι φιλοξενούμενοι με καλή αμυντική τακτική και σπουδαία αποτελεσματικότητα στην επίθεση έφυγαν με ένα μεγάλο διπλό σοκάροντας... τους πρωτοπόρους που έκαναν την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε στο 18' ο Μπαλογιάννης όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ από 35 περίπου μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δρόσου και έκανε το 0-1.

Η Κάρυστος αντέδρασε και στο 29' ισοφάρισε όταν μετά από ωραίο συνδυασμό η μπάλα έφτασε στον Κασέμι και αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.

Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού η Κάρυστος πίεζε ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους οι οποίοι όχι μόνο άντεξαν αλλά σε κόντρα επίθεση στο 90+ έκαναν το 1-2 με τον Καλογερίδη (αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή) και πάγωσαν όλη την Κάρυστο,  υπενθυμίζοντας για ακόμη μία φορά στους γείτονες ότι αυτά τα παιχνίδια θα είναι πάντα ντέρμπι ανεξάρτητα που βρίσκονται βαθμολογικά οι δύο ομάδες.

Μετά το παιχνίδι η διοίκηση του Μαρμαρίου παρέθεσε γεύμα σε όλη την ομάδα με το κλίμα να είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστο και γιορτινό.


Διαιτησία: Παπακυριάκος, Δάλλας-Παππάς.

Κάρυστος (Ηλ. Οικονομίδης):
Δρόσος, Παπουτσής, Καραβολάς, Σφυρίδης, Γεωργιόπουλος, Ναυπλιώτης, Κασέμι, Μπιθικούκης (46' Τhaci), Λουκα (69' Μπόκαρης), Σούλας, Ρουκλιώτης (36' Kεφαλάς 69' Toύρλας).

 Μαρμάρι (Γ. Σιδέρης):
Γκίκας, Κουζάς, Συμεών, Αστηθάς, Βουζουράκης, Χαραγκιώνης, Ποδαράς, Διακάκης, Φ. Ποδαράς, Χελιώτης (80' Καλογερίδης), Μπαλογιάννης