Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αιδηψός – Αμαρυνθιακός 0-1, με «αιχμή του δόρατος» τον Άλμπερτ Κοντραζίου



Σημαντική νίκη βαθμολογικής ανάσας αλλά και ψυχολογίας πέτυχε εκτός έδρας η ομάδα της Αμαρύνθου επί της Αιδηψού, σε έναν αγώνα για την 13η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας της Εύβοιας.
Με την ήττα της η Αιδηψός βρέθηκε κοντά στην «διακεκαυμένη ζώνη» του υποβιβασμού, απέχοντας  λίγους βαθμούς από αυτή.
Αν και οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα, είχαν δοκάρι στο 2ο λεπτό και είχαν και τον πρώτο λόγο για το πρώτο τέταρτο, στη συνέχεια η ομάδα του Κρόκου ανέβασε ρυθμούς στη συνέχεια πιέζοντας την άμυνα του Κυριακού που για άλλη μια φορά αποδείχθηκε σημαντική δύναμη για τους γηπεδούχους.
Η συνέχεια του αγώνα είχε πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με 10 παίκτες από το 76΄ χάνοντας τον τερματοφύλακά τους που τη θέση του πήρε ο Ρουμπής, που σε δύο στιγμές που χρειάστηκε, αντέδρασε εύστοχα.
Σημαντική η συμβολή του Κοντραζίου Άλμπερτ που μπήκε σαν αλλαγή στο 64΄και ο οποίος αποδείχθηκε επικίνδυνος αρκετές φορές για την εστία του Κυριακού, σε συνδυασμό με τον Μυρτέζα. Και ήταν ο παίκτης που λύτρωσε την ομάδα της Αμαρύνθου στο 82΄ βρίσκοντας τα δίχτυα της Αιδηψού και δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Φάσεις του αγώνα

Στο 2ο λεπτό ο Αναγνώστου ΜτΓ βρήκε το δοκάρι του Σακή μέσα από την περιοχή, ενώ στο 16΄ο Μυρτέζα σούταρε προς το στόχο με τον Κυριακού να διώχνει με ένταση σε κόρνερ.
Στο 29΄ ήταν η σειρά του Χρήστου Φώτου να σουτάρει λίγο έξω από το κάθετο του Σακή, ενώ στο 31΄ ο Τίτο Μπιμπάι έδωσε στον Δ. Σαββόπουλο μέσα στην περιοχή που και αυτός όμως έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
Στο 36΄ ο Ζουρμπούλης επιχείρησε σουτ από πλάγια θέση, με τον Κυριακού να διώχνει με τις γροθιές του σε κόρνερ. Λίγο πρίν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο ίδιο παίκτης πλάσαρε στον Μυρτέζα που από κοντά έκανε την προβολή με τον Κυριακού να αντιδρά για άλλη μια φορά σωτήρια για την εστία του.
Με το «καλημέρα» του δεύτερου μέρους ο Τίτο Μπιμπάι σούταρε έξω από την περιοχή του Σακή, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 55΄ο Χρήστος Φώτου από κοντά έστειλε  και πάλι (με το κεφάλι) την μπάλα πάνω από το οριζόντιο.
Στο 60΄ υπήρξε μια πεντάλεπτη διακοπή του αγώνα μιας και ο Κοντός τραυματίστηκε (έβγαλε τον αγκώνα του) και έγινε αναγκαστική αλλαγή, παίρνοντας το δρόμο για το ΚΥ Ιστιαίας.
Στο 71΄ ο Μακρής και πάλι για τους γηπεδούχους χάνει άλλη μια καλή ευκαιρία, στέλνοντας την μπάλα έξω από το κάθετο δοκάρι του Σακή.
Στο 75΄ ο Κοντραζίου Άλμπερτ που έχει μπεί σαν αλλαγή, βρίσκεται τετ α τετ με τον Κυριακού που η μπάλα κοντράρει στο σώμα του και ο επιθετικός των φιλοξενούμενων με γυριστό σουτ στέλνει την μπάλα ελάχιστα έξω από το δεύτερο δοκάρι της Αιδηψού.
Στο 76΄ ο Χρήστος Φώτου κατευθύνεται μόνος του προς την εστία του Σακή που βγαίνει και τον ανατρέπει αντικανονικά ένα μέτρο έξω από την μεγάλη περιοχή, με αποτέλεσμα να δει απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Γκάτσο, μιας και ο ποδοσφαιριστής της Αιδηψού  βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Έτσι την θέση του πήρε ο ποδοσφαιριστής της Αμαρύνθου Ρουμπής, ο οποίος με τις γροθιές έσωσε την εστία του από το φάουλ που εκτέλεσε ο Τίτο Μπιμπάι.
Στο 83΄ ο Κοντραζίου Άλμπερτ έξω από την περιοχή, σε πλάγια θέση, σούταρε πάνω από το σώμα του Κυριακού στέλνοντας την μπαλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1.
Στο 92΄και στο 93΄ ο Αλεξίου σουτάρει και ο Κυριακού διώχνει με γροθιές και ο Μυρτέζα κάτω από πίεση της άμυνας των γηπεδούχων στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

(Θα ακολουθήσει πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ και Video με φάσεις και γκολ απο τον αγώνα)
σε προηγούμενη ανάρτηση υπάρχει το γκολ του αγώνα


Α.Ο. Αιδηψός (Γουρνάς): 
Κυριακού, Σαββόπουλος Β., Σαββόπουλος Δ.(65΄ Αθανασίου), Γιουκάι, Γλύκος, Καππές (84΄ Καρμάι), Μακρής, Αναγνώστου Μ.Γ., Φώτου Χ., Μπιμπάι Ι., Μπιμπάι Α.

Αμαρυνθιακός (Κρόκος): 
Σακής, Σεφερλής, Καρλατήρας Μ., Καρλατήρας Λ., Ξουρής, Κοντός (λ.τ. 65΄ Κοντραζίου Αλμπ.), Ρουμπής, Παριανός, Ζουρμπούλης (90΄ + 1΄Αλεξίου), Μυρτέζα Ν., Ζανιός

Διαιτητής: Γκάτσος (Ρουμπής – Μαρίνος).