Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη του Ερμήλιου με ανατροπή, 3-1 την Ένωση Ιστιαίας


Για την 13η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας ο Ερμήλιος επικράτησε στην έδρα του με 3-1 της Ένωσης Ιστιαίας, σε έναν αγώνα που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε την ανατροπή και πείρε το τρίποντο παραμένοντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς. Η Ιστιαία με άλλη μια ήττα στο ενεργητικό της απομακρύνθηκε  από την κορυφή, καταλαμβάνοντας την 5η θέση, τρείς βαθμούς κάτω από τον Ερμήλιο.

Η ομάδα των Τσελίκα – Ζουπανιώτη προηγήθηκε νωρίς στο σκορ,  στο 9΄ συγκεκριμένα,  με τον Σταμούλο να βρίσκει τα δίχτυα του Χότζα μέσα από την περιοχή.
Όμως στο 29΄ ο Δούκας για τους γηπεδούχους έφερε το παιχνίδι στα ίσια, 1-1 και πρίν τη λήξη του ημιχρόνου, στο 43΄,  μετά από κόρνερ η μπάλα έφτασε στο κεφάλι του Δούκα που έκανε την ανατροπή, 1-2, σκορ που ήταν και αυτό του ημιχρόνου.
Στο 79΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει εύστοχα ο Δούκας διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.


Ερμήλιος (Δημήτρης Ερμήλιος):
Χότζα, Σκοπελίτης (87′ Πρεβεζάνος), Διοκμέτζιδης, Πέντσιος, Κ. Μπουρνάζος, Κάραλης, Δούκας (85′ Ελευθερίου), Πλέρος, Μπρατσιώτης (58′ Μπισιώτης), Καπατσούλιας (42′ Γρηγοριάδης λ.τ.), Γ. Μπουρνάζος.

Ένωση Ισταίας (Δήμος Τσελικάς-Δημήτρης Ζουπανιώτης): Γερογιώργης (81′ Καραγκούνης), Μαχός, Καλιβάτσι (89′ Τριανταφυλλίδης), Γιαντσής, Χονδρός, Σταματόπουλος, Βασιλείου, Παπασταμούλος (81′ Ψύλλος), Σταμούλος (81′ Γερογεωργάκης), Στεργίου, Μουρίδης.

Διαιτητές: Τουλούμης (Κωνστάντιος-Παππάς).