Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με ανατροπή ο Ατρόμητος Βασιλικών 2-1 την ΟΠΑ Λ. Αιδηψού


Για την 19η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας – 1ος Όμιλος ο Ατρόμητος Βασιλικών επικράτησε στο γήπεδό του της ΟΠΑ Λ. Αιδηψού με 2-1, σε  έναν αγώνα που οι φιλοξενούμενοι αν και προηγήθηκαν, τα Βασιλικά έκαναν την ανατροπή και πήραν το τρίποντο.

Τα γκολ

21΄ Ο Μυλόπουλος για την ΟΠΑ βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ  άνοιξε το σκορ, 0-1, σκορ που ήταν και αυτό του ημιχρόνου.
47΄ Σχεδόν με το ξεκίνησε του δεύτερου μέρους ο Σταματούλας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και έτσι ο κος Αντωνίου υπέδειξε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος ο Σταματούλας, φέρνοντας τον αγώνα στα ίσια, 1-1.
70΄ Ο Μ. Μιχαλόπουλος με προσωπική ενέργεια πέρασε την άμυνα και από σχετικά πλάγια θέση διπλασίασε τα τέρματα του Ατρόμητου, κάνοντας την ανατροπή και δίνοντας τη νίκη στην ομάδα των γηπεδούχων, 2-1.

(Την Τρίτη θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Ατρόμητος Βασιλικών (Χρήστος Δήμου): 
Μ. Αντωνίου, Κρυσταλόγιαννης, Ι.Η. Γεωργίου (40′ Ι.Θ. Γεωργίου - 80′ Δ. Μιχαλόπουλος), Μπαλούκος, Ι. Μιχαλόπουλος, Σταματούλας, Αλοΐζος, Α.Γ. Θεοχάρης (67′ Αναστασίου), Γεωργοσούπουλος, Ραβανός, Μ. Μιχαλόπουλος.

ΟΠΑ Λ. Αιδηψού (Γιώργος Δημητρίου): 
Καπελαρής, Μίτρικ (65′ Καπές), Νιτσόγλου, Βασιλείου, Σβετζούρης (68′ Χατζής), Καραγιάννης, Μηλόπουλος, Β. Στυλιανίδης, Γαλιατσάτος (90′ Καπόλος), Μάρκου, Ι. Στυλιανίδης.

Διαιτητές: Αντωνίου Χ.   (Γάτος-Αντωνίου Γ.)