Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δύσκολη επικράτηση: Ελλήσποντος Νέας Λαμψάκου - ΑΟ Μακρυκάπας 1-0



Στη Νέα Λάμψακο συναντήθηκαν σήμερα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής ο Ελλήσποντος και η Μακρυκάπα με την επιθυμία και για τις δυο ομάδες τη πάρουν νίκη, για τους μεν γηπεδούχους για να παραμείνουν κοντά στη κορυφή και για τους δε φιλοξενούμενους για να ανέβουν και άλλο στο βαθμολογικό πίνακα.

Στην πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν και το σκορ. Ήταν το 19ο λεπτό όταν ο Ανεστης με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ύστερα από λάθος υπολογισμό του Δρεναφτση έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Μετά την επίτευξη του γκολ η Μακρυκάπα προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση αλλά η αλήθεια είναι ότι προσπαθούσε με ανορθόδοξο τρόπο, χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά την άμυνα του Ελλησπόντου ο οποίος σχετικά εύκολα κράτησε το υπέρ του προβάδισμα μέχρι το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου από τον κ. Βελεντζα.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50´ οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία να φέρουν στο ματς στα ίσα. Ο Μπαλαμπάνης με απευθείας φάουλ υποχρέωσε το Βασιλειου σε φανταστική επέμβαση στην αριστερή του γωνιά με το ένα χέρι και στην επαναφορά ο Σιδερης απέτυχε ξανά να νικήσει τον τερματοφύλακα του Ελλησπόντου ο οποίος με νέα φανταστική επέμβαση απομάκρυνε σε κόρνερ.
Πέντε λεπτά μετά ο Χασανδρας άφησε τη θέση του στον Κούκουρα για την ομάδα του κ. Κιαπέκου.

Στο 66ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίχτες καθώς ο Γκικας είδε τη δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία στο ματς με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα δυσχεραίνοντας την προσπάθεια των συμπαικτών του να φτάσουν στην ισοφάριση.

Η αριθμητική ισορροπία στο ματς ηλθε στο 75´ όταν ο Ντουμας είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή για φαουλ πάνω στο Τσούτση.

Οχτώ λεπτά μετά νέα λάθος υπόδειξη προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλάθλων όταν ο Νικολαου ανατράπηκε καθαρά στη περιοχή της Μακρυκάπας, αλλά ο διαιτητής έδειξε «παίζετε».
Τελευταία καλή στιγμή ήρθε στο 90´ με τον Κουζουλογλου να μην μπορεί να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον Ελλήσποντο να πανηγυρίζει μια νίκη που τον διατηρεί στη τρίτη θέση και τη Μακρυκάπα να φεύγει με κατεβασμένο το κεφάλι από το γήπεδο παρά την πολύ καλή εμφάνιση της σε ένα παιχνίδι που αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο κ.Βελετζας με τα συνεχή του σφυρίγματα εκατέρωθεν.

Δηλώσεις προπονητών:

Κώστας Καλλιμάνης (Ελλήσποντος):
«Αν και δε θέλω να μιλάω για τους διαιτητές,  σήμερα είχαμε μια κακή διαιτησία και για τις δυο ομάδες. Πετύχαμε το γκολ και πιστεύω ότι κρατήσαμε τη νίκη έστω και δύσκολα απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο πέραν  μια φάσης. Στεναχωριέμαι που χάσαμε το Ντούμα με την απευθείας αποβολή λόγω του επαναληπτικού του κυπέλλου. Στόχος μας είναι η παρουσία μας στο τελικό όπου όλα γίνονται. Έχουμε καλή ομάδα με καλούς παίχτες και μια διοίκηση που είναι στο πλάι μας συνέχεια γεγονός που έχει αυτό το καλό αποτέλεσμα που βλέπετε κάθε βδομάδα στο γήπεδο και που αντικατοπτρίζεται τόσο στη βαθμολογία του πρωταθλήματος όσο και στην μέχρι τώρα πορεία μας στο θεσμό του κυπέλλου».

Νίκος Κιαπέκος (Μακρυκάπα):
«Δεχτήκαμε το γκολ από ένα φάουλ και ένα ανθρώπινο λάθος, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κατόπιν πήραμε τον έλεγχο ήμασταν καταιγιστικοί αλλά ηττηθήκαμε. Το αποτέλεσμα πιστεύω μας αδικεί γιατί θεωρώ ότι η ισοπαλία θα ήταν δίκαιη. Τις αποφάσεις του διαιτητή δε θα τις σχολιάσω γιατί δε ασχολούμαι με τη διαιτησία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη προσπάθεια και στη διοίκηση που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει ώστε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι πολύ μεγάλος για αυτή την ομάδα.».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Διακομόπουλος



Ελλήσποντος Ν. Λαμψάκου (Κώστας Καλλιμάνης):
Βασιλείου, Γιαλός, Φτούλης, Γεωργίου, Ντούκα, Νάνος (72′ Γιογιός), Νικολάου, Κατσίμπρας, Κουζούλογλου, Ανέστης, Ντούμας.



Μακρυκάπα (Νίκος Κιαπέκος):
Δρενάφτσης, Χ. Χασάνδρας (81′ Κούκουρας), Μπαλαμπάνης, Κουτσαυλής, Πουρνής, Μπασινάς, Γκίκας, Λέκκας (70′ Σηφάκης), Τσούτσης, Σίδερης, Καραντάκης.

Διαιτητές: Βελέντζας (Δάλλας-Ρέτσας)