Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δύσκολη νίκη για τον «ροπαλοφόρο»: Αιδηψός – Ηρακλής Ψαχνών 2-3 (VIDEO)


Για την 19η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Εύβοιας, η Αιδηψός φιλοξένησε στο γήπεδό της των πρωτοπόρο Ηρακλή Ψαχνών σε  έναν αγώνα που αν και προηγήθηκε, ο Ηρακλής ήταν αυτός που με γκόλ στο 92΄ πήρε τη νίκη.
Ο αγώνας ήταν αρκετά καλός σχεδόν σε όλη του τη διάρκεια, με τις δυό ομάδες να μπαίνουν δυνατά από την αρχή και να διεκδικούν το τρίποντο. Η ομάδα του Θανάση Γουρνά  στάθηκε αρκετά καλά  αγωνιστικά απέναντι στον πρωτοπόρο Ηρακλή, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Φάσεις και γκολ

26΄ Ο Τσατσαρώνης γυρίζει την μπάλα στον τερματοφύλακά του και ο Μέλι Μπιμάι   την κοντρολάρει με το στήθος, αλλά αυτή με φάλτσα που πήρε, κατευθήνθηκε και τερμάτισε στα δίχτυα του ροπαλοφόρου, με τον Μπιμπάι να τρέχει πίσω της χωρίς να καταφέρνει να την σταματήσει, 1-0.
29΄ Η ομάδα του Μεθενίτη αντιδρά γρήγορα με τον Μαναρίτσα να ανατρέπεται στην περιοχή από τον Αναστασιάδη και την εσχάτη των ποινών εκτελεί εύστοχα ο Σταματάκος, φέρονοντας το παιχνίδι στα ίσια, 1-1.
50΄ Ο Σκριβάνος πλασάρει στον Μαναρίτσα που βρίσκεται στην περιοχή σε πλάγια θέση και ο»συνήθης ύποπτος του Ηρακλή σουτάρει δυνατά, με την μπάλα να περνά κάτω από το σώμα του Κυριακού και να τερματίζει στα δίχτυα, κάνοντας την ανατροπή, 1-2.
71΄ Πλάγιο σουτ του Ζουλιώτη διώχνει σωτήρια ο Κυριακού σε κόρνερ.

79΄ Ο Σκριβάνος εξαπολύει κεραυνό έξω από την περιοχή, με την μπάλα να τραντάζει το κάθετο δοκάρι του Κυριακού.
80΄ Ο Μήτρου σουτάρει από κοντά, με τον Κυρικού να σώζει με τα πόδια.
83΄ Σε επίθεση της Αιδηψού ο Νίκος Αναγνώστου από την περιοχή πλασάρει και βρίσκει τα δίχτυα του Μπιμπάι για δεύτερη φορά, φέροντας και πάλι το παιχνίδι στα ίσια, 2-2.
92΄ Ο  Ματράκας μέσα από την περιοχή προσπαθεί να κοντρολάρει και ο ερχόμενος  Σκριβάνος Π. Λ. από κοντά, σουτάρει και  διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, 2-3.

Δείτε τα 4 απο τα 5 γκολ του αγώνα


Την Τρίτη θα υπάρξει πλούσιο φωτορεπορτάζ αλλά και Video - αποσπάσματα απο τον αγώνα


ΑΟ Αιδηψός (Θανάσης Γουρνάς):
Κυριακού, Φώτου, Αναστασιάδης (85′ Αθανασίου), Γιουκάι, Γλύκος, Τόουρφρε, Μακρής (37′ Δ. Α. Σαββόπουλος - 69′ Β. Α. Σαββόπουλος), Ν. Αναγνώστου, Μαργκεγκάι, Τίτο Μπιμπάι, Στεργίου.


Ηρακλής Ψαχνών (Θανάσης Μεθενίτης):
Μέλι Μπιμπάι, Ζουλιώτης, Τσατσαρώνης, Σπανός, Ρεπετσάς, Τσολάκος, Σταματάκος (74′ Ματράκας), Γκαράνης, Μαναρίτσας (63′ Γκάβαλης), Π.Δ. Σκριβάνος (85′ Π.Λ. Σκριβάνος), Μήτρου (93′ Χατζηαντωνίου).

Διαιτητές: Κασομούλης (Δάλλας-Καρράς)