Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στις λεπτομέρειες ο Ταμυναϊκός 2-0 το Αυλωνάρι


Σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι που έγινε στο "Τσαρπάλειο" του Αλιβερίου ο Ταμυναϊκός κατάφερε να πάρει την ουσία νικώντας το Αυλωνάρι με 2-0.
Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλα στο μεγαλύτερο διάστημα, ευτύχησαν να προηγηθούν με αυτογκόλ στο Α' ημίχρονο και με ένα πέναλτι που διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στη νίκη, κρατώντας από αυτό το παιχνίδι μόνο τους τρεις βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν τον αγώνα έχοντας μόνο αμυντικούς προσανατολισμούς αλλά στην συνέχεια ανέβασαν τις γραμμές τους και στο Β' ημίχρονο είχαν 2-3 καλές στιγμές για να πάρουν κάτι περισσότερο από αυτό το παιχνίδι.

Γκολ και φάσεις:

Στο 9' σε σέντρα του Βασίλη Αναστασίου ο Καρατζάς στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 1-0.
Στο 30' από σέντρα του Δήμου και πλασέ εξ επαφής του Λάμπρου ο Κιούσης έκανε μεγάλη απόκρουση.
Στο 49' σουτ του Γιαντόμ μπλόκαρε ο Κιούσης.
Στο 52' σουτ του Καρλή μέσα από την περιοχή έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Τσαβαρή.
Στο 59' καλή ευκαιρία για το Αυλωνάρι με τον Τσαλιαγκό απομάκρυναν τελευταία στιγμή οι του Ταμυναϊκού σε κόρνερ.
Στο 68' ο Ταμυναϊκός κέρδισε πέναλτι με τον Λάμπρου (το αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι) και ο Σίμωσης με εύστοχη εκτέλεση στο 70' έκανε το 2-0.
Στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Τσαλιαγκός για εξύβριση στον διαιτητή.
Στο 72' ο Καρατζάς σούταρε από πλάγια ο Τσαβαρής απέκρουσε προσωρινά και ο Αναστασίου απομάκρυνε προ της γραμμής του τέρματος.
Στο 81' σουτ του Μανδράκα από καλή θέση έφυγε άουτ.
Στο 83' ο νεαρός Σκανδάλης βγήκε στην πλάτη της άμυνας, προσπάθησε με λόμπα να νικήσει τον Κιούση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.


Διαιτησία: Σιαπλαούρας, Κοτταρά - Νικολάου Γ



Ταμυναϊκός (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Τσαβαρής, Δήμου, Πιλάτης, Βελαέτης, Αναστασίου Β, Αναστασίου Ι(86' Βελής), Γιαντόμ(82' Σκανδάλης), Λάμπρου, Σίμωσης(75' Σπυράκης), Ζαχαριάς(65' Μεταξάς), Βρέττος.



Αυλωνάρι (Γιάννης Μπασούκος): Κιούσης, Κόκκος(56' Κόκκος), Μαστροκώστας, Καρατζάς, Κοκκάλας Ευαγγ, Καράπας, Θανάση(46' Καρλής) , Ντραγκότι, Τσαλιαγκός, Κοκκάλας Γ(88' Κοκκάλας), Μανδράκας(85' Παππάς).