Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τελικά πάντα στο τέλος κερδίζει ο Αρτεμησιακός ! Ένωση Ιστιαίας- Αρτεμησιακός 2-3

Για την 23η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας η Ιστιαία ηττήθηκε από τον πρωτοπόρο Αρτεμησιακό με τελικό αποτέλεσμα 2-3, με την ομάδα του Χρήστου Ανέστη να δείχνει αποφασισμένη να κόψει πρώτη το νήμα του πρωταθλήματος, συνεχίζοντας να είναι στην κορυφή την κατηγορίας.

Σε γενικές γραμμές οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πρώτο λόγο μετά το πρώτο 15λεπτο, παίζοντας στην περιοχή της Ιστιαίας και απειλώντας την άμυνα του Καρατσόλια,  πίεση που μετουσιώθηκε στα τρία γκολ που τις έδωσαν την νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Από την άλλη η Ιστιαία στάθηκε αξιόμαχη απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο και απείλησε αρκετές φορές την άμυνα του Αρτεμησιακού, με τον Βασιλείου να παίρνει δύο φορές τη χαρά των φιλοξενούμενων που προηγήθηκαν ισάριθμες φορές και ξεκινώντας από την αρχή το παιχνίδι. Παρόλα αυτά η συνεχής πίεση του πρωτοπόρου Αρτεμησιακού τους έδωσε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.
Να αναφέρουμε πως υπήρξαν έντονα παράπονα από την ομάδα της Ιστιαίας μιας και ο ρέφερι του αγώνα δεν έδειξε κίτρινη κάρτα στον Στραφιώτη, που έβγαλε την φανέλα του μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ πανηγυρίζοντας για αυτό.


Φάσεις και γκολ

42΄΄   Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Γαβριήλ σούταρε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αρτμεησιακού.
 6΄ Ο Δημουλάκης βρίσκεται κοντά στην τελική γραμμή του τέρματος της ομάδας των Τσελίκα – Ζουπανιώτη αλλά ο Καλιβάτσι τον προλαβαίνει, διώχνοντας σε κόρνερ.
15΄ και 20΄  Κεφαλιά του Βασίλη Ανέστη και τις δύο φορές, βγάζει με εκπληκτική εκτίναξη ο Καρατσόλιας.
35΄ Ο Ανέστης με βαθειά σέντρα  στέλνει την μπάλα στον Στραφιώτη που με το κεφάλι την στέλνει να «ξεκουραστεί» στα δίχτυα του Καρατσόλια, 0-1.
38΄ πριν προλάβει να χαρεί η φιλοξενούμενη ομάδα, ο Βασιλείου σουτάρει και ο Παναγιωτόπουλος προσπαθεί ανεπιτυχώς να μπλοκάρει, η μπάλα του φεύγει από τα χέρια και στρώνεται και πάλι στον Βασιλείου που δεν δυσκολεύεται από κοντά να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, 1-1.
47΄ Με το «καλημέρα» του δεύτερου μέρους ο Μαχός χρεώνεται με την εσχάτη των ποινών και ο Βασίλης Ανέστης εκτελεί εύστοχα από την άσπρη βούλα, δίνοντας και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του, 1-2.
54΄ και πάλι ο Βασιλείου βρίσκεται αφύλακτος και καταλήγει τετ α τετ με τον πορτιέρο του Αρτεμησιακού που βγαίνει να τον αντιμετωπίσει, με τον Βασιλείου να πηδά στον αέρα και να βρίσκει την μπάλα στην κίνηση, φέρνοντας και πάλι το παιχνίδι στα  ίσια, 2-2.
65΄ Ο Φατσης εκτελεί μακρινό φάουλ που αιφνιδιάζει τον τερματοφύλακα της Ιστιαίας και καταλήγει στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.


Ένωση Ιστιαίας (Τσελίκας – Ζουπανιώτης):
Καρατσόλιας, Τσώνος (37΄ Σταθαράς), Μαχός (78΄ Μπαλάνος), Καλιβάτσι, Χονδρός (53΄ Στεργίου), Πετής, Σταματόπουλος, Βασιλείου, Παπασταμούλος, Γαβριήλ, Σταμούλος (73΄ Λάβας)


Αρτεμησιακός (Χρ. Ανέστης):
Παναγιωτόπουλος, Σαντής (75΄ Κοντζιάς), Πρέντι, Ψύλλος (57΄ Τριανταφύλλου), Ανέστης Χ, Δημουλάκης Β, Στραφιώτης, Φατσής, Ευσταθίου Ε, Ανέστης Β, Αγγελόπουλος

Διαιτητές: Παπακυριάκος (Λιαγκάκης – Μούρτικας)