Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη για τον Ταμυναϊκό 2-1 τον ΑΠΚΟ Δροσιάς


Ακόμα μια νίκη για τον Ταμυναϊκό που επικράτησε του ΑΠΚΟ Δροσιάς με 2-1 στο "Τσαρπάλειο" του Αλιβερίου και πέτυχε την 16η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και εκτός των γκολ είχαν δοκάρι και 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες για κάτι καλύτερο, ενώ οι φιλοξενούμενοι που προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση τα κατάφεραν στο Α' ημίχρονο και έφτασαν στην ισοφάριση αλλά δεν μπόρεσαν προς στο τέλος του παιχνιδιού σε δύο περιπτώσεις να απειλήσουν την εστία του Τσαβαρή.

Γκολ και φάσεις:

Στο 2' ο Ζαχαριάς έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Αραβανής έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε.

Στο 12' μετά από σουτ του Ζαχαριά και προσωρινή απόκρουση του Αραβανή η μπάλα έφτασε στο Βασίλη Αναστασίου και αυτός από πλάγια με ωραίο σουτ έκανε το 1-0 παρά την προσπάθεια του Τουλίτση να απομακρύνει.

Στο 45' ο Ελευθερίου έφυγε ωραία στο χώρο μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Πιλάτη κερδίζοντας πέναλτι, ο Βαρσαμάς ανέλαβε την εκτέλεση και πάρα την καλή προσπάθεια του Τσαβαρή που βρήκε την μπάλα έκανε το 1-1.

Στο 60' σε φάση διαρκείας στα καρέ του Αραβανή η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν απομάκρυνε σωστά και ο Ζαχαριάς με σουτ από κοντά έκανε το 2-1.

Στο 78' καλό σουτ του Σπυράκη απέκρουσε ο Αραβανής και στο 84' σε ωραίο κατέβασμα της μπάλας με το στήθος και απευθείας σουτ του Ζαχαριά (από τους καλύτερους των νικητών) η μπάλα τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Αραβανή.

Στο 90' ο Ελευθερίου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή του Τσαβαρή αλλά έχασε το κοντρόλ και μαζί την ευκαιρία να απειλήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κνέζεβιτς γύρισε την μπάλα παράλληλα στην μικρή περιοχή αλλά δεν βρέθηκε συμπαίκτης του να την σπρώξει στα δίχτυα.


Διαιτησία: Κούκουρα, Μητρολιός - Αργύρης



Ταμυναϊκός (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Τσαβαρής, Δήμου(61' λ.τ Κουτσαυλής), Πιλάτης, Βελαέτης, Αναστασίου Β, Αναστασίου Ι, Γιαντόμ(90' Σκανδάλης), Μεταξάς, Πομαρές(70' Σπυράκης), Ζαχαριάς, Ποδαράς(54' Λάμπρου).



ΑΠΚΟ Δροσιάς (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Αραβανής, Τουλίτσης(60' Τζέμος), Τζαφέρος, Γκρινιάρης, Κνέζεβιτς, Ζαχαριάς(79' Πάνου), Μαστροκώστας, Τσοπάνης(89' Κροκόδειλος), Ελευθερίου, Βαρσαμάς, Σεινταράσι.