Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Γιάννης Ρέτσας: «Όλα όσα συζητούνται το τελευταίο διάστημα είναι σενάρια» (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)



Στη σημερινή εκπομπή Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ που επιμελείται η ομάδα του EviaGoal μέσα από τη συχνότητα του ΕΥΡΙΠΟΣ 90 FM, μίλησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ κος  Γιάννης Ρέτσας.
Ο κος Ρέτσας στην μετά - καραντίνα εποχή λόγω κορονοϊού, απαντά στα ερωτήματα που προκύπτουν μετά την απόφαση της ΕΠΟ σε σχέση με το Κύπελλο και  τα Πρωταθλήματα.

Ακούστε τι λέει ο κος Ρέτσας στο Γιώργο Νικολάου και στον Άγγελο Σμπιλίρη, τοποθετούμενος σε όλα τα θέματα αλλά και σε αντιδράσεις που έχουν προκύψει από την πιο πάνω απόφαση, το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα αλλά και τις σκέψεις που εξετάζονται από διάφορα σενάρια για την ανάδειξη πρωταθλητών, τους υποβιβασμούς και την πιθανή αναδιάταξη των κατηγοριών ( πόσες ομάδες θα ανέβουν κατηγορία, ποιες υποβιβάζονται, αν θα χρισθεί πρωταθλητής ή πρώτος, τι θα γίνει με το Κύπελλο κλπ, περιμένοντας την απόφαση της ΕΠΟ μετά απο ερωτήματα που της τέθηκαν απο την ΕΠΣΕ).

Επίσης ο κος Ρέτσας συγχαίρει τις ομάδες των Ωρεών και των Κονιστρών, που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα αν και δεν είχαν στόχους για κάτι περισσότερο. Επίσης  μιλά για τους τρόπους που θα στηριχθούν οι ομάδες στο ερχόμενο πρωτάθλημα, ώστε να βοηθηθούν στη συμμετοχή τους.
To ραντεβού ανανεώθηκε μετά τη συνεδρίαση της ΕΠΣΕ και τις τελικές αποφάσεις της Ένωσης.

Επιμέλεια: Μπεκιάρης Χρήστος