Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Γιώργος Στούπας: «Περιμένω από ανθρώπους του ποδοσφαίρου να μην παίρνουν πολιτικές αποφάσεις» (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)


Στη σημερινή εκπομπή Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ που επιμελείται η ομάδα του EviaGoal μέσα από τη συχνότητα του ΕΥΡΙΠΟΣ 90 FM, μίλησε ο Πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργος Στούπας.

Ο κος Στούπας μιλά για το σχόλιό του σε σχέση με την απόφαση της ΕΠΟ για την ανάδειξη των Κυπελλούχων και διευκρινίζει τις προτάσεις του για το θέμα.
Επίσης μιλά για την άνοδο του Ηρακλή στη Γ΄ Εθνική αλλά και για την επιθυμία του να αγωνιστεί η ομάδα σε μεγαλύτερη κατηγορία λέγοντας πως «όσο ζείς σκέφτεσαι το καλύτερο», αναλύοντας και τις προτάσεις του για τις επαγγελματικές κατηγορίες.
Επίσης τονίζει πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αυτή τη στιγμή λόγων των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί, εκφράζει την αισιοδοξία του πως τα πράγματα θα φτιάξουν και πως όλα θα ξεκαθαρίσουν τον ερχόμενο μήνα. Επίσης εκφράζει πως πρόθεσή του είναι να συνεχίσει στην ομάδα και πως θα παρθούν αποφάσεις στο Συμβούλιο που θα πραγματοποιήσει η ομάδα μέχρι τις 10 Ιουνίου.
Στη συνέχεια τοποθετείται στα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει σε σχέση με την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων αλλά και για το αν θα εμπλακεί διοικητικά με την ΕΠΣΕ.

Ακούστε τι είπε ο κος Στούπας στους Γιώργο Νικολάου και Άγγελο Σμπιλίρη.

Επιμέλεια: Μπεκιάρης Χρήστος