Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τάσος Ταυταρίδης:«Δεν γνωρίζω αν θα είμαι στο Λήλαντα Βασιλικού τη νέα χρονιά» (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)



Στη σημερινή εκπομπή (15-6-2020)  Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ του ΕΥΡΙΠΟΣ 90 που παρουσιάζει το EVIAGOAL, μίλησε ο προπονητής του Λήλαντα Βασιλικού Τάσος Ταυταρίδης.

Ο κος Ταυταρίδης λέει πως ακόμα δεν ξέρει αν θα συνεχίσει στην ομάδα του Λήλαντα και μιλά για την πορεία της στο πρωτάθλημα τα τελευταία δύο χρόνια. Ακολούθως μιλά και για την πορεία και την ποιότητα του φετινού πρωταθλήματος στην Εύβοια, τονίζοντας την αξία που έχουν τα τμήματα υποδομών σε μία ομάδα λέγοντας «δεν έχει μέλλον μία ομάδα χωρίς τμήματα υποδομών»!

Στη συνέχεια ο «Δάσκαλος» Τάσος Ταυταρίδης  μιλά για τη φιλοσοφία αλλά και την πάνω από 20 χρόνια διαδρομή του στους πάγκους ομάδων, όπως και για το αν είναι κακό για το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο να υπάρχει ομάδα σε Εθνική Κατηγορία και μάλιστα καθαρά επαγγελματική.


 Η συνέντευξη συνεχίζει με την πολύ πλούσια διαδρομή του Τάσου Ταυταρίδη και με τί του έχει δώσει αυτή η διαδρομή. Τελειώνοντας μιλά για τους παλιούς του συμπαίκτες και ποιούς ξεχωρίζει, αλλά στέλνει και το δικό του μήνυμα στα νέα παιδιά.

 Ακούστε τι είπε ο Τάσος Ταυταρίδης στους Γιώργο Νικολάου και Άγγελο Σμπιλίρη.

 Επιμέλεια: Μπεκιάρης Χρήστος