Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δημ. Αντωνόπουλος: «Κάθε προπονητής θα ΄θελε να παραμείνει στον Ταμυναϊκό γιατί έχει όλες τις προϋποθέσεις»



Στη σημερινή εκπομπή (15-6-2020)  Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ του ΕΥΡΙΠΟΣ 90 που παρουσιάζει το EVIAGOAL, μίλησε ο προπονητής του «δευτεραθλητή» Ταμυναϊκού Δημήτρης Αντωνόπουλος.

Ο κος Αντωνόπουλος μιλά για την φετινή πορεία της ομάδας του Ταμυναϊκού αλλά και για την προσωπική του πορεία της περασμένης χρονιάς που άλλαξε τρείς ομάδες και πώς τελικά βρέθηκε στο Αλιβέρι.
Στη συνέχεια μιλά για τον Γιώργο Λάμπρου και την ομάδα του ΑΟ Χαλκίς, και συνεχίζει με «το επόμενο βήμα» και για το αν θα παραμείνει στην ομάδα του Ταμυναϊκού, τονίζοντας όλα τα θετικά που έχει η ομάδα.
Η συνέντευξη συνεχίζει για την πορεία του στο ποδόσφαιρο και στην προπονητική, μιλώντας με τους ανθρώπους που τον έχουν βοηθήσει στην πορεία του αλλά και την άποψή του για το θέμα προπονητικού δικαιώματος όταν είσαι κάτοχος ΤΕΦΑΑ και δεν ξεχνά να μνημονεύσει την ποιότητα του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, λέγοντας "είναι στα τρία πρώτα στην Ελλάδα... έχουμε απο τα πιό οργανωμένα πρωταθλήματα". Κλείνοντας στέλνει το δικό του μήνυμα στα νέα παιδιά.

Ακούστε τι είπε ο κος Αντωνόπουλος στους Γιώργο Νικολάου και Άγγελο Σμπιλίρη αλλά και στον Γιάννη Γεωργίου.

 Επιμέλεια: Μπεκιάρης Χρήστος