Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με το δεξί στην πρεμιέρα η Ιστιαία: ΟΠΑ Αιδηψού – Ένωση Ιστιαίας 2-4



Δυναμικά ξεκίνησε η Ένωση Ιστιαίας το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας επικρατώντας της ΟΠΑ Αιδηψού με  4-2.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Λ. Αιδηψού με την ΟΠΑ να μπαίνει δυναμικά στο γήπεδο και να ανοίγει γρήγορα το σκορ, ενώ στη συνέχεια αν και  έμεινε πίσω στο σκορ κατέφερε να φέρει τον αγώνα στα ίσια, αλλά τελικά δεν κατάφερε να φύγει αλώβητη. Αν και αξιόμαχη η ομάδα της Αιδηψού, φαινόταν ότι υπολειπόταν σε προπόνηση αν και «τρόμαξε» την Ιστιαία πως δεν θα πάρει το αποτέλεσμα.
Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες αλλά και από ένα πέναλτι.


Τα γκολ

Η ομάδα του Αναγνώστου άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ, αφού στο 5΄ ο Σούμπασης με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ βρήκε τα δίχτυα του Μουρίδη και  έβαλε την ΟΠΑ μπροστά, 1-0.


Στο 16΄ ο Ντέντης μπήκε από δεξιά, έκανε σέντρα που βρήκε τον Στεργίου μέσα στην περιοχή, με τον τελευταίο να πλασάρει δίπλα του στον Καλιβάτσι που από κοντά έφερε τον αγώνα στα ίσια, 1-1.
Στο 31΄ επαναλήφθηκε ακριβώς η ίδια φάση με τον Α. Γοργομάτη στη θέση του Ντέντη και τον Καλιβάτσι να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα αλλά και αυτά της ομάδας του, κάνοντας την ανατροπή, 1-2, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 67΄ ο Μουρίδης ανέτρεψε τον Νιτσογλου και ο Μάρκου ευστόχησε στην εσχάτη των ποινών, φέροντας στα ίσια τον αγώνα, 2-2.

Στα τελευταία λεπτα η Ιστιαία ανέβασε στροφές και έδειξε ότι ήθελε το αποτέλσμα, με τον Δημουλάκλη στο 86΄να πλασάρει προς τον Ηλία Στεργίου που βρήκε την μπάλα στην κίνηση και με ένα φοβερό βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βελισσαρόπουλου, 2-3.
Η ολική ανατροπή σφραγίστηκε στο 89΄με τον Ψύλλο να ανατρέπεται στην περιοχή και τον Αντώνη Γοργομάτη να μετουσιώνει το πέναλτι σε γκολ, δίνοντας την νίκη στην ομάδα της Ένωσης Ιστιαίας, 2-4.


ΣΣ: θα υπάρξει την άλλη εβδομάδα πλούσιο φωτορεπορτάζ 

ΟΠΑ Αιδηψού (Αναγνώστου Π):
Βελισσαρόπουλος, Αυγέρης Γ, Νίτσογλου, Σουλιάδης Ι τΑ, Μαυροζούμης (69΄ Φετάχιου), Αυγέρης Δ, Κουρμπής (64΄ Μηλόπουλος), Σούμπασης (58΄ Μάρκου), Καβαράκας (69΄ Αρτεσίνης), Σουλιάδης Τα τΚ, Καραγιάννης (69΄ Φαράντος)

Ένωση Ιστιαίας (Τσελίκας – Ζουπανιώτης):
Μουρίδης, Παπασταμούλος (90΄ Σταθαράς), Γιαντζής (82΄ Ψύλλος), Καλιβάτσι, Γλύκος, Γαβριήλ, Γοργομάτης Α, Ντέντης, Χονδρός (58΄ Δημουλάκης), Στεργίου, Πανταζής

Διαιτητές: Κασομούλης (Παππάς – Αλεξίου)
 .