Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στον Ολυμπιακό Λίμνης ο Παναγιώτης Κολονιώτης

 


Την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Λίμνης ανέλαβε ο έμπειρος Παναγιώτης Κολονιώτης,
O Ολυμπιακός Λίμνης που έχει υπάρξει στο παρελθόν «φυτώριο» για πολλούς από τους σημερινούς ποδοσφαιριστές που πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα της Εύβοιας, συμμετέχει και φέτος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας, προσδοκώντας σε μια καλή πορεία όπως αυτή της περασμένης περιόδου.
Από την άλλη, ο Παναγιώτης είναι γνωστός για το ήθος και την αφοσίωση του στο έργο που κάνει, όπως και για την αδυναμία του στα νέα παιδιά.
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Παναγιώτης έχει συμμετάσχει στο παρελθόν στη μεγάλη ομάδα του Αρτεμησιακού επί Γιαννη Λετώνη, ενώ ανέβασε  το 2017 σαν προπονητής την ομάδα των Ελληνικών στη Β΄ Κατηγορία
Μιλώντας λοιπόν με τον Παναγιώτη Κολονιώτη μας είπε συνοπτικά πως: «εχθές ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις μας και η συμφωνία μας σε όλα. Στόχος μας για φέτος είναι όχι ο πρωταθλητισμός, αλλά μια πολύ καλή πορεία. Βέβαια αν μας προκύψει στην πορεία το πρωτάθλημα, δεν θα εγκαταλείψουμε την ευκαιρία. Φυσικά και πάνω από όλα στόχος είναι να δουλέψουμε με νέα παιδιά και να βγουν  από την ιστορική ομάδα της Λίμνης ταλέντα που θα στελεχώσουν τόσο την ίδια αλλά και   τις ομάδες της περιοχής. Υπομονή και φυσικά έργο σίγουρα θα χρειαστεί, κρατάμε χαμηλούς τόνους και το έργο μας θα φανεί στο χρόνο».