Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μεγάλη νίκη το ψυχωμένο Αυλωνάρι 1-0 τον Ταμυναϊκό

 


 Μεγάλη νίκη και τρεις πολύτιμοι βαθμοί για το ψυχωμένο Αυλωνάρι που επικράτησε στο "Νίκος Κούκης" του Ταμυναϊκού με 1-0 και έφτασε τους 7 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα αφήνοντας πίσω του το άσχημο ξεκίνημα των δύο πρώτων αγωνιστικών.

Η ομάδα του Γιώργου Τζόκα ήταν ψυχωμένη, έβγαλε πάθος, αποφασιστικότητα και είχε διαβάσει πολύ καλά τον αντίπαλο της στον οποίο δεν επέτρεπε να μπει εύκολα στην περιοχή και να δημιουργήσει ευκαιρίες και πήρε την νίκη με χρυσό σκόρερ τον Μπράχα στο 68'.

Από την άλλη ο Ταμυναϊκός στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έδειχνε βραχυκυκλωμένος δεν μπορούσε να δημιουργήσει και αρκέστηκε σε κάποιες προσωπικές εμπνεύσεις που όμως δεν ήταν αρκετές για να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα, ενώ  είχε δοκάρι στο 0-0 με τον Βασίλη Αναστασίου.


Γκολ και φάσεις:

Στο 5' μεγάλη ευκαιρία για το Αυλωνάρι όταν ο Γιώργος Μαστροκώστας εκτέλεσε φάουλ ο Μπράχα πήρε την κεφαλιά ο Ζωντός απέκρουσε προσωρινά και ο Ντραγκότι σούταρε από καλή θέση αλλά η μπάλα βρήκε στο σώμα του συμπαίκτη του Καρατζά και στην συνέχεια απομάκρυνε η άμυνα του Ταμυναϊκού.

Στο 27' ο Μώρος έκλεψε την μπάλα από τον Μάλλιο μπήκε από πλάγια στην περιοχή έκανε σέντρα σουτ που πέρασε λίγο άουτ.

Στο 30' σουτ του Μπράχα έξω από την περιοχή πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 40' σε σέντρα σουτ του Αναστασίου ο Μπασινάς απέκρουσε προσωρινά με δυσκολία και ο  Παππάς απομάκρυνε.

Στο 49' ωραίο σουτ του Ντραγκότι από το ύψος της μεγάλης περιοχής και μεγάλη απόκρουση του Ζωντού στην αριστερή του γωνία.

Στο 58' σε γύρισμα του Λάμπρου από αριστερά ο Αναστασίου με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης σουτ του Λάμπρου έφυγε λίγο άουτ.

Στο 68' από κόρνερ του Παναγιώτου και εξ επαφής κεφαλιά του Μακρυνικόλα ο Ζωντός απέκρουσε προσωρινά και ο Μπράχα από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο 70' κεφαλιά του Λάμπρου από καλή θέση έφυγε άουτ και στο 77' σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρατζά και ασταθής απόκρουση του Ζωντού ο Κούτρας έδιωξε τελευταία στιγμή πριν οι επιθετικοί των γηπεδούχων απειλήσουν την εστία της ομάδας του.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν δύο σουτ με Μακρυνικόλα και Ντραγκότι που πέρασαν άουτ και ο Ταμυναϊκός ένα καλό γύρισμα μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων που έκοψε τελευταία στιγμή ο έμπειρος Βασίλης Καρατζάς.


Διαιτησία: Παπακυριάκος, Δάλλας - Δούκας

Αυλωνάρι (Γιώργος Τζόκας): Μπασινάς, Παππάς, Μπρεγκανάκου, Καρατζάς, Μάλλιος (44′ Ξυράφης), Καράπας, Γ. Παναγιώτου, Γ. Μαστροκώστας, Μπράχα (90+1' Γ. Κούκης), Μακρυνικόλας, Ντραγκότι.


Ταμυναϊκός (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Ζωντός, Β. Αναστασίου, Πιλάτης, Βελαέτης, Κούτρας, Θανάσι (56′ Πομάρες), Μώρος, Μεταξάς, Λάμπρου, Ν. Μαστροκώστας, Μανδράκας (73′ Ποδαράς).