Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τον καθάρισε σε πέντε λεπτα: ΑΟ Ελλήσποντος Νέας Λαμψάκου-ΑΟ Μακρυκάπας 0-2

 




Στο δημοτικό Στάδιο Νέας Λάμψακου ο τοπικός Ελλήσποντος υποδέχτηκε τη Μακρυκάπα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α Εύβοιας.

Τα πρώτα 45 λεπτά κύλισαν χωρίς κατι το ιδιαίτερο σε ενα μέτριο έως κακό ποδόσφαιρο και απο τους 22 ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο.
Μόλις στο 2ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ της Μακρυκαπας ως οφσάιντ οταν στη παράλληλη μπαλιά του  Σιδερη στο Χίο ο τελευταίος ναι μεν σκόραρε αλλά υποδείχτηκε σε αντικανονική θέση.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με δυο σουτ τα οποία μπλόκαρε ο Αναστασίου σχετικά εύκολα. Πρώτα του Κατσιμπρα στο 18’ και έπειτα του Λαζρι στο 41’. Οι φιλοξενούμενοι υποχρεώθηκαν σε αναγκαστική αλλαγή στο 26´ καθώς ο τραυματίας Βουρδάνος έδωσε τη θέση του στο Γκεκα.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά αλλά στο 53’ ο Γεωργίου με κεφάλια έστειλε τη μπάλα λιγο αουτ απο το αριστερό δοκάρι του Αναστασίου. Πρώτη μεγάλη στιγμή ήρθε για τη Μακρυκαπα στο 61ο λεπτο αλλά το σουτ του Σιδερη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Βασιλειου. Τρια λεπτά μετα ο Χίος άφησε τη θέση του στο Κουτσαυλη Π.

Μεταξύ 68 και 73 η φιλοξενούμενη ομάδα κατάφερε να πετυχει δυο τέρματα και ουσιαστικά να καθαρίσει το ματς. Πρώτα ο Πουρνης στο 68’ εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη απόκρουση του Βασιλειου στο φάουλ του Μπαλαμπανη και με κοντινή προβολή έκανε το 0-1.
Ενα λεπτό μετα ο Κουτσαυλής Αλεξ. πέρασε στη θέση του Μαρίνου για τον Ελλήσποντο στην προσπάθεια των γηπεδούχων να συνέλθουν απο τη ψυχρολουσία του 0-1 και να ξαναμπούν στο ματς.

Όμως στο 72ο λεπτο ο Σιδερης εκμεταλλεύτηκε την ασιστ παρε-βάλε απο δεξιά του Κουτσαυλη Π. και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 0-2 σκορπώντας τον ενθουσιασμό τόσο στο τεχνικό επιτελείο οσο και στους φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα.

Τρια λεπτά μετά ο σκορερ του δεύτερου τέρματος άφησε τη θέση του στο Βαξεβάνη. Στο 84 ηταν η σειρά του Ελλήσποντου να κάνει δυο αλλαγές μαζεμένες αφου στη θέση του Κατσιμπρα και του Λαζρι πέρασαν οι Καλλεντζης και Μάλλιαρης.
Η τελευταία καλη στιγμή στο ματς καταγράφηκε στις καθυστερήσεις για τον Ελλήσποντο άλλα ο Κουτσαυλής Αλεξ. απο πλεονεκτική θέση μεσα στη μεγάλη περιοχή πλάσαρε ψηλά άουτ.

Το τελευταίο σφύριγμα του κ.Βελεντζα βρήκε την ομάδα της Μακρυκαπας να πανηγυρίζει μια μεγάλη νικη σε μια δύσκολη έδρα παραμένοντας αήττητη για άλλη μια αγωνιστική ενώ απο την άλλη η ήττα και η εμφάνιση των γηπεδούχων έφερε προβληματισμό σε όλους τους ιθύνοντες και τους φιλάθλους της Νέας Λαμψάκου.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Διακομόπουλος


Ελλήσποντος N. Λαμψάκου(Κώστας Καλλιμάνης):
Βασιλείου Ρουμελιώτης, Μαρίνος (70′ Κουζούλογλου), Γεωργίου, Ντούκα, Αγγελάτος, Νικολάου, Κατσίμπρας (85′ Καλέντζης), Λάζρι (85′ Μάλλιαρης), Ανέστης, Ντούμας.

 

Μακρυκάπα (Βαγγέλης Ζέρβας):
Αναστασίου, Βουρδάνος (24′ Γκέκας λ.τ.), Μπαλαμπάνης, Γκρινιάρης, Α. Πουρνής, Πασάι, Γκίκας, Λούρος, Καραντάκης, Σίδερης (77′ Βαξεβάνης), Χίος (64′ Κουτσαυλής).


Διαιτητλες: Βελέντζας (Κωνστάντιος - Ρέτσας)