Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Αιδηψού – Σκεπαστή 1-2, κερδισμένη η Σκεπαστή στο βορειοευβοιώτικο ντέρμπι


Με τους πολύτιμους τρείς βαθμούς έφυγε από την Αιδηψό η Σκεπαστή, αφού κατάφερε να πάρει νίκη με δύο στημένες φάσεις στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας.
Το βορειοευβοιώτικο ντέρμπι είχε πολλά από τα χαρακτηριστικά ενός τέτοιου αγώνα: φάσεις, σκληρό παιχνίδι, αψιμαχίες, εντάσεις, χαρές και λύπες.
Η ομάδα της Αιδηψού από το 70΄ έμεινε με 10 παίκτες, σε μία φάση που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την αυστηρή απόφαση του κου Φώτη ο οποίος έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Αναστασιάδη.
Αν και η Αιδηψός ξεκίνησε δυναμικά και είχε κατοχή μπάλας, η Σκεπαστή ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα μπήκε στην περιοχή και ο Νίκος Καψάλας με αριστοτεχνικό τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπιμπάι (με ανάποδο τακουνάκι !), κάνοντας το 0 – 1.
Στη συνέχεια ο Ζουζουλής ήταν αυτός που έχασε δύο καλές στιγμές, στο 11΄ και στο 14΄.
Στη συνέχεια ήταν σειρά του Τηλιόπουλου στο 21΄ να σουτάρει, με τον Μπιμπάι να του λέει «όχι», μπλοκάροντας σταθερά.

το 0-1
Στο 23΄ ήλθε η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Τίτο Μπιμπάι να σουτάρει και τον Αλατζά με εύστοχη εκτίναξη να σώζει την εστία του, στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ.
32΄ Ο Ζουζουλής μπαίνει στην περιοχή  μόνος του αλλά τον προλαβαίνει ο Γιουκάϊμκαι του κόβει το σουτ σε κόρνερ.
Στο 33΄ ο Τηλιόπουλος εκτελεί κόρνερ και μέσα στην περιοχή ο Νίκος Καψάλας βρίσκει την μπάλα με το κεφάλι και την καρφώνει στα δίχτυα του Μπιμπάι, διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρμτα αλλά και της Σκεπαστής, 0-2, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο 38΄ο Τηλιόπουλος έστειλε βαθειά μπαλιά στον Γεωργίου που από κοντά με δυνατή καρφωτή κεφαλιά σημάδεψε τα δίχτυα του Μπιμπάι που όμως εύστοχα έπεσε και έβγαλε την μπάλα σε κόρνερ.
48΄ Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε δυναμικά για την Αιδηψό με διπλή ευκαιρία: Ο Χρήστος Φώτου σουτάρει και η μπάλα τραντάζει το κάθετο δοκάρι του Αλατζά. Η μπάλα στην επιστροφή της βρίσκει τον Μακρή που τετ α τετ με τον Αλατζά, σχεδόν σε άδειο τέρμα, βιαστικά σούταρε δυνατά και την έστειλε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

70΄ Σε φάση διεκδίκησης της μπάλας ο Αναστασιάδης (που είχε μπεί στο 46΄) χτυπά με το χέρι άθελά του τον Θαλασσινό Ι τΒ και ο κος Φώτης του δείχνει απευθείας κόκκινη κάρτα, ξεσηκώνοντας έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Αιδηψού.
89΄ Με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Τίτο Μπιμπάι σημαδεύει τα δίχτυα, η μπάλα προσκρούει σε σώμα ποδοσφαιριστή και «ξαπλώνει» στο πλεχτό, μειώνοντας για την Αιδηψό, 1-2.
95΄ Τελευταία φάση για την Αιδηψό που στο τελευταίο εικοσάλεπτο αν και με 10 παίκτες πίεσε την άμυνα του Αλατζά, με τον Μαργκεγκάι να σουτάρει και τον πορτιέρε της Σκεπαστής να αποκρούει εύστοχα.

ΣΣ: Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ αλλά και οι δηλώσεις των προπονητών μετά τον αγώνα


ΑΟ Αιδηψός (Θανάσης Αναγνώστου):
Μ. Μπιμπάι, Φώτου, Πρέντι (75′ Καρμάι), Ε. Γιουκάι, Βασιλείου, Σαμπάι (75′ Α. Γιουκάι), Μαργκεγκάι, ΒτΑ Σαββόπουλος (74′ Μανδέλος), Μακρής, Ι. Μπιμπάι, Γάσπαρης (46′ Αναστασιάδης).

Σκεπαστή
(Στάθης Κατσικογιάννης):
Αλατζάς, ΙτΘ Θαλασσινός, Σ. Ανδρέου, Καλλίτσης, Ν.-Δ. Καψάλας, Κωνσταντός, Ζουζουλής, Μαυρούτσικος, Γεωργίου (73′ Λαδογιάννης), Τηλιόπουλος, Καρατζούδης (57′ ΙτΒ Θαλασσινός).

Διαιτητές: Φώτης (Τσιφλάκος – Παππάς)