Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εμφατική νίκη του Αρτεμισιακού επί της Αιδηψού με 4 - 1

 


 
Στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Εύβοιας ο νεοφώτιστος Αρτεμισιακός πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Αιδηψού με το εμφατικό σκορ 4-1.

Μία νίκη που έχει περισσότερο ψυχολογικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Χρήστου Ανέστη που την περασμένη εβδομάδα, αν και είχε καλή παρουσία στην Ερέτρια,  έχασε από τον Απόλλωνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι, όπως δείχνει το αποτέλεσμα,  έπαιξαν καλύτερα και πέτυχαν τέσσερα τέρματα με Χατζηαθανασίου και Μουρτουσίδη, οι οποίοι και  αποδεικνύονται οι μεταγραφές της χρονιάς για  την ομάδα του Αρτεμησιακού. Αξίζει να επισημάνουμε πως ο αρχηγός Βασίλης Ανέστης αν και υπήρχε στη λίστα της βασικής ενδεκάδας, έδωσε τελικά τη θέση στον Παπαδιώτη με το νούμερο 14, μιας και ένοιωσε τράβηγμα στο πόδι του.

Τον χορό των γκολ άνοιξε στο 27΄ ο Χατζηαθανασίου που  από το όριο της μικρής περιοχής βρέθηκε τατ α τετ με τον Μέλι Μπιμπάι και έστειλε την μπάλα κάτω από το σώμα του να «ξαπλώσει» στα δίχτυα, 1-0.
Στο 37΄ ο Γάσπαρης ανέτρεψε τον Χατζηαθανασίου που έμπαινε επικίνδυνα στην περιοχή, με τον κο Φώτη να σφυρίζει την εσχάτη των ποινών την οποία μετουσίωσε σε γκολ ο Μουτουσίδης, γράφοντας το 2-0.

Δημ. Χατζηαθανασίου

 Η νίκη των γηπεδούχων θα λέγαμε πως κλείδωσε στο 57΄με τον νεαρό Χατζηαθανασίου για άλλη μια φορά να βρίσκει τα δίχτυα του Μπιμπάι με σουτ, 3-0.
H Αιδηψός κατάφερε να  μειώσει στο 79΄  όταν ο ο Μεταξιώτης ανέτρεψε τον  Τίτο Μπιμπάι και ο οποίος ανέλαβε να εκτελέσει πετυχημένα την εσχάτη των ποινών, 3-1.
Όμως οι γηπεδούχοι για άλλη μια φορά κατάφεραν να  βρούν τα δίχτυα της Αιδηψού και να ανεβάσουν το τελικό αποτέλεσμα σε 4-1, με προσωπική προσπάθεια του Μουτουσίδη που βρέθηκε τετ α τετ  με τον Μέλι Μπιμπάι και δεν δυσκολεύτηκε να βρεί τα δίχτυα για άλλη μια φορά, 4-1.

 

ΣΣ: θα υπάρξει πλούσιο φωτορεπορτάζ απο βδομάδα.

 


Αρτεμισιακός 2014 (Χ. Ανέστης):
Παναγιωτόπουλος, Χ. Ανέστης, Μεταξιώτης, Παπανδρέου, Παπαδιώτης (51' Ν. Καρακάξης), Γκογκομήτρος Στραφιώτης, Φατσής, Χατζηαθανασίου, Μουτουσίδης Σταματάκης (86' Σαντής).


ΑΟ Αιδηψού (Θ. Αναγνώστου):
Μ. Μπιμπάι, Β. τΑ. Σαββόπουλος (62' Αναστασιάδης), Φώτου (69' Αθανασίου), Ε. Γιουκάι, Χρ. Βασιλείου, Μανδέλος, Μαργκεκάι (76' Καρμάι), Γάσπαρης, Μακρής, Τ.  Μπιμπάι, Ν. Αναγνώστου (76' Ε. Σαμπάι).

Διαιτητές: Φώτης (Κωνστάντιος – Δελχάς)