Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρώτη νίκη για τον Αστέρα Βατώντα 1-0 τον Κεραυνό Χαλκίδας εκτός έδρας


Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστο θέαμα και ευκαιρίες ο Αστέρας Βατώντα έφυγε με το ''διπλό'' από το Πάρκο Λαού επικρατώντας του Κεραυνού με 1-0 για την 2η αγωνιστική της Β ΕΠΣ Ευβοίας, χάρις στο γκολ του Πολύχρονου στο πρώτο ημίχρονο.                                                                                                                 

Ο Αστέρας Βατώντα ήταν αυτός που είχε και την πρώτη ευκαιρία στο 8΄ σε σουτ του Μπασινά που απέκρουσε ο Οικονομίδης.

Στη συνέχεια ο Κεραυνός προσπάθησε να βγάλει αντίδραση αλλά δεν ήταν εύστοχος στην τελική προσπάθεια και έτσι έμεινε πίσω στο σκορ όταν σε μια αντεπίθεση στο 25ο λεπτό  οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν ένα κενό στο δεξί άκρο της άμυνας του και ο Πολύχρονος που βρέθηκε στον χώρο πρόλαβε την έξοδο του Οικονομίδη περνώντας την μπάλα πάνω από το σώμα του κάνοντας το 0-1.

Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους οι παίκτες του Αστέρα έφτασαν σε άλλες δυο ευκαιρίες σε μόλις ένα λεπτό. Ο Μπασινάς με σουτ στο 31΄απείλησε την εστία του Οικονομίδη που έδιωξε σε κόρνερ, ενώ δευτερόλεπτα μετά στο κόρνερ που εκτελέστηκε ο ίδιος παίκτης έπιασε την κεφαλιά η οποία κατέληξε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενη με τρεις κλασσικές ευκαιρίες δεν κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Συγκεκριμένα στο 47΄ο Ιωάννου με σουτ από το ημικύκλιο έστειλε την μπάλα άουτ στη συνέχεια είχαμε μια εκτέλεση φάουλ του Νεσίμι στο 62΄και ένα τετ-α-τετ στο 87΄του Αρβανάκου και στις δυο περιπτώσεις ο πορτιέρο του Κεραυνού απέκρουσε εντυπωσιακά.

Οι παίκτες του Κεραυνού έψαχναν το γκολ της ισοφάρισης που θα τους έδινε τουλάχιστον τον ένα βαθμό και έφτασαν πολύ κοντά σε αυτό στο 90' όταν ο Αντωνίου βρέθηκε ολομόναχος στο ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά δεν κατάφερε να βρει την εστία όπως και το χτύπημα φάουλ του Καρκαλή στο 90+5΄που πέρασε επίσης άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παπακυριάκος / Καμπούρης - Καραδήμος

Κεραυνός Χαλκίδας (Στέλιος Μωραΐτης): Οικονομίδης, Αντωνίου, Καρκαλής, Δάβρης, Στάμου, Σμπρίνης, Παχής, Καρβελάς (46′ Ελευθεριάδης, 80′ Παπαδόπουλος), Κουβατζίδης (77′ Καραβασίλης), Γαληγιάννης (46′ Τσιμιτσέλης), Μωραΐτης (46′ Σπενταμίδης).


Αστέρας Βατώντα (Δημήτρης Λύκος): Πολύδωρος, Σ. Μπίτζος, Πολύχρονος (46′ Νεσίμι, 70′ Νικολάου), Γ. Μπίτζος, Ι. Κατόλης, Κικίδης (83′ Μπαζώτης), Λαλάκος, Μπασινάς (83′ Κατσαρής), Μάλλιαρης, Αρβανάκος, Ιωάννου (65′ Μεϊμέτης).