Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 0-3 Άνετη επικράτηση με χατ – τρικ Σταματάκου

Αν και κατάφερε να σταθεί αρκετά καλά μέσα στο παιχνίδι η Ακαδημία Ιστιαίας τελικά ηττήθηκε με 0-3 μέσα στην έδρα της από τον Απόλλωνα Ερέτριας, με το Σταματάκο να χει και πάλι μεγάλα κέφια και να σημειώνει χατ – τρικ. Η ομάδα την Ιστιαίας έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, απέναντι σε μια Ερέτρια που είχε την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, που εκτός των γκολ του Σταματάκου δεν σημείωσε κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από την εστία του Δαμάσκου.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν αρκετά νωρίς μόλις στο 4ο λεπτό με γκολ που σημείωσε ο Σταματάκος με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 28’ και πάλι ο Σταματάκος πήρε τη μπάλα μπήκε στην περιοχή και αφού πέρασε σχεδόν και τον τερματοφύλακα με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διπλασιάζοντας τα τέρματα του Απόλλωνα. Στο 35’ η Ακαδημία έμεινε με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Χρήστος Ανέστης με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον αντίπαλο. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 73’ και πάλι ο Σταματάκος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο ίδιος σε ανατροπή μέσα στην περιοχή.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Κάμπαξης με βοηθούς τους Καμπούρη και Μπούρικα.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑ (Βογιατζής): Δαμάσκος, Αφένδρας, Καλαμπόκας, Παπανδρέου, Γλύκος (74’ Γαβριήλ), Μισισρλής, Κουκούρας, Σιάνος, Μπερμπεράι, Ανέστης, Κρυσταλόγιαννης (46’ Λεκοσιώτης)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Κουτλούμπασης): Σακκής, Λιατίφης, Βλάχος (74’ Μώρος), Ψαριάννος, Φουρμούζης, Ευγενίου, Μπασινάς, Παριανός, Τόρα, Σταματάκος, Ρούσσος (76’ Ρουμπής)