Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Ταμυναϊκός νικητής στο ντέρπι κυπέλλου του Νότου 1-0 μέσα στον Δύστο(VIDEO το πέναλτι που έκρινε τον αγώνα)

Ο Ταμυναϊκός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ευβοίας. Έφυγε νικητής μέσα από τον Δύστο παίζοντας καλά στο Α' μέρος και έχοντας έναν εξαιρετικό γκολκήπερ στο δεύτερο ( έσωσε δυο σίγουρα γκολ) κατάφερε να πάρει την νίκη με 1-0.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι έχασαν δυο κλασικές ευκαιρίες και προηγήθηκαν στο σκορ με εκτέλεση πέναλτι που υπέπεσε ο Πιλάτης στο 16'( απέκρουσε την μπάλα με το χέρι στην μικρή περιοχή) και εκτέλεσε εύστοχα ο Αργύρης 0-1. 
Δείτε την φάση του πέναλτι
 και την εκτέλεση του

Στο 24' ο Σκοντόβολος πλάσαρε σε κενό τέρμα και ο Γκαβός έδιωξε πάνω στην γραμμή. , ενώ στο 14' εκτέλεση φάουλ του Καρατζά έδιωξαν οι αμυντικοί του Δύστου.
Στην επανάληψη ο Δύστος μπήκε δυνατά και άρχισε να πιέζει και είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 50' όταν σουτ του Αναστασίου απέκρουσε ο Μπασινάς παραλίγο Αυτογκόλ. Στο 63' Ο Μάλλιος έπιασε σέντρα σουτ και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Ταμυναϊκού ο νεαρός Κότσαρης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 72' ο Μαστροκώστας πλάσαρε τετ-ατετ αλλά και πάλι ο Κότσαρης έσωσε την εστία του Ταμυναϊκού. Η μοναδική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 75' όταν ο Αργύρης πλάσαρε μόνος του με τον Ντουρέκα αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.Με πλεονέκτημα λοιπόν του Ταμυναϊκού οι δυο ομάδες θα λύσουν την υπόθεση πρόκριση στον επαναληπτικό στο Αλιβέρι.
Καλή η διαιτησία του κ Παπακυριάκου και των βοηθών του κ Μπακατσέλου και Δελχά..









      ΑΟ Δύστου                Π. Ηλίας
     Ταμυναϊκός         Δ. Λύκος
Ντουρέκας
Κότσαρης
Γκαβός
Δροσάτος ( 70' Λάμπρου)
Ευδοξιάδης
Πιλάτης
Τσαλιαγκός
Λύκος
Παντελής
Μπασινάς
Πιλάτης Γ
Ιωαννίδης
Αναστασίου ( 89' Μπάνος)
Σταμέλος
Ηλίας ( 84' Τζέμης)
Καρατζάς
Πηλιχός
Αργύρης
Μαστροκώστας Χ( 62 Μαστροκώστας Γ
Γιαννούλης( 54' Τσάγκος)
Μάλλιος
Σκοντόβολος