Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Όλα μηδέν στα Ψαχνά.Ηρακλής - Αχαρναϊκός 0 - 0.

Η συνεχής βροχή από το βράδυ του Σαββάτου και καθόλη τη διάρκεια του ματς, βοήθησε στο να μην παιχτεί καλό ποδόσφαιρο στα Ψαχνά. Οι φιλότιμες προσπάθειες των παικτών του Ηρακλή δεν απέφεραν καρπούς σε  τέσσερις περιπτώσεις στο 1ο ημίχρονο. Η πρώτη σε σουτ του Πατσατζόγλου στο 10΄ με τον Παγούδη να φαίνεται να γλιστρά αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ. Στο 14΄ καταγράφεται η δεύτερη φάση για τον Ηρακλή, όταν ο Πατσατζόγλου εκτελεί φάουλ και ο Μπακομήτρος με γυριστή κεφαλιά δεν μπορεί να νικήσει τον Παγούδη.
Το σουτ του Boumal στο 30΄ θα κοπεί από τον Μωυσιάδη σε κόρνερ.
Ο Ντελέκος θα απειλήσει με σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Παγούδης λέει όχι.
Στο 42΄ η μεγαλύτερη ευκαιρία του Ηρακλή με τον Boumal από το ύψος της περιοχής να πλασάρει και τον Παγούδη να διώχνει σε κόρνερ. Το 2ο ημίχρονο κύλησε σαν μια δυνατή λασπομαχία, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, καθώς μετά και την αποβολή του Μπακομήτρου στο 78΄, ο Ηρακλής μειονεκτούσε αριθμητικά και δε ρίσκαρε περισσότερο.
Μέτρια η διαιτησία των Σφακιανάκη, Κουτσόγιαννου, Κουντουρέλη.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ:
(Γράφας), Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος (αποβ.78΄), Παληγεώργος (Chimodzi), Καλαϊτζίδης, Πατσατζόγλου, Ντελέκος (Σταμάτης), Τσούτσης (Κρητικός), Boumal, Ohandza.
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ:
(Βαζάκας), Παγούδης, Μωυσιάδης, Ιορδανίδης, Νιάρος, Ντάλας (Αθανασίου), Προβατίδης, Νεόφυτος (Dos Santos), Παραράς, De Paula Felipe (Σκούφαλης), Welcome Shannon.