Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Καμαρίων – ΑΟ Ταξιάρχη 1 – 0. Ντέρμπι με νίκη των Καμαρίων

Σε ένα τοπικό αλλά και βαθμολογικό ντέρμπι η ομάδα των Καμαρίων της Βόρειας Εύβοιας φιλοξένησε στο γήπεδό της την ομάδα του γειτονικού Ταξιάρχη. 
Οι δυο ομάδες του Α΄ Ομίλου της Β’ Κατηγορίας είχαν 32 βαθμούς και ισοβαθμούσαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με το σημερινό αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στην ίδια θέση με 35 βαθμούς, ενώ ο Ταξιάρχη ακολουθεί στη τέταρτη με 33.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να αγωνίζονται ισάξια μέχρι το 32’ που οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Θεοδώρου και καθάρισαν το παιχνίδι. Και οι δυο τοπικοί «αντίπαλοι» πίεσαν τις αντίθετες άμυνες πολλές φορές αλλά το δεύτερο μέρος βρήκε τους φιλοξενούμενους να πιέζουν περισσότερο για ένα γκολ, χωρίς τελικά να βρουν το στόχο τους. Είδαμε πάντως ένα καλό παιχνίδι που κάθε αποτέλεσμα ‘ήταν ανοιχτό. Στο ποδόσφαιρο όμως ένας κερδίζει και σήμερα ο κερδισμένος που έφυγε με το τρίποντο ήταν η ομάδα των Καμαρίων.

ΑΟ Καμαρίων
Αλεξίου, Κριάρης, Παπαδιώτης, Σίμος, Αξενος, Τσώνος, Καρακάξης, Μεταξιώτης, Θεοδώρου, Παπαευσταθίου, Στραφιώτης
ΑΟ Ταξιάρχη
Μαρνέζος. Παραντές, Σταματονικολός, Μαργέτης, Καραδημήτρης, Κοντογιάννης (67’ Κόχυλας), Ψύλλος, Μισιρλής, Γκαμίλης Χ(60’ Σούρρας), Δέσπους χ, Δέσπους Δ
Διαιτητής : Θεοδώρου
Βοηθοί: Παπαποστόλου - Μιχελής