Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ηρακλής Ψαχνών(νέοι) - Πανηλειακός(νέοι) 2-0. Νίκη με δύο ροπαλιές !

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η ομάδα νέων του Ηρακλή Ψαχνών, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 απέναντι στην ομώνυμη ομάδα του Πανηλειακού.
Η ομάδα του κ. Σπυρόπουλου πήρε τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα κιόλας λεπτά και με ωραίους συνδυασμούς κλείδωσε τη νίκη από το πρώτο μέρος. Στο 34' ο Πολίτης με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έδωσε το προβάδισμα στον ''μικρό'' Ηρακλή, και στο 45' ο Μαναρίτσας μετά από σπουδαίο συνδυασμό με Αποστόλου και Δεληγιώργη έγραψε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Η ομάδα του κ. Σπυρόπουλου παρουσίασε μια εξαιρετική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να απειλήσει την εστία του Ανδρούτσου. Η νίκη εκτός από το πολυπόθητο τρίποντο έδωσε και αέρα αισιοδοξίας στην ομάδα καθώς προσπέρασε τον Πανηλειακό που κατείχε τη δεύτερη θέση. Η ομάδα των Ψαχνών σε 9 αγωνιστικές έχει αριθμητικό απολογισμό 17 βαθμούς και φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Football League νέων, στο Νότιο όμιλο. Η νέα χρονιά εύχομαι να φέρει υγεία και πολλές επιτυχίες στις υποδομές του Ηρακλή.

ΗΡΑΚΛΗΣ ψΑΧΝΩΝ: (ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Τ.) ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, ΔΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΟΥ, ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΜΑΝΑΡΙΤΣΑΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΚΟΜΑ: ΜΟΥΤΟΥΣΙΔΗΣ, ΜΙΧΑΛΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΡΟΥΜΠΗΣ, ΡΟΓΚΑΣ, ΔΗΜΟΥ.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: (ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Λ.) ΚΟΥΡΟΥΜΠΕΤΖΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΝΤΑΒΑΡΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΣΧΟΥΛΙΑΣ, ΜΠΟΥΤΖΙΚΑΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ, ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ.
ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΚΟΜΑ: ΒΑΒΑΤΖΙΚΟΣ, ΦΙΚΑΙ, ΣΠΥΡΟΥ, ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ