Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εμείς είμαστε μόνο Χαλκίδα. Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά»

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά», ανακοινώνει πως όποιος επιθυμεί, να παρευρεθεί μαζί μας στον αγώνα Ίκαρος Χαλκίδας - Ολυμπιακός (Κυριακή 02/02) και να ενισχύσει την ομάδα μπάσκετ της Χαλκίδας μαζί με τους οργανωμένους (με συνθήματα), να είναι έξω απ' την κεντρική είσοδο του κλειστού Κανήθου στις 18:00 με 18:30. Οι οργανωμένοι και όσοι παρευρεθούν μαζί μας θα εισέλθουν στο κλειστό Κανήθου «ΔΩΡΕΑΝ»!
Μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα του ΑΟΧ, που τελειώνει την ίδια μέρα στις 16:50 περίπου, όσοι οργανωμένοι φίλαθλοι θα είναι στο στάδιο, θα φύγουν μαζικά για το Κανήθου και θα βρίσκονται εκεί, απ' τις 17:15.

Για όσους εισέλθουν μαζί μας, λόγο της κρισιμότητας του παιχνιδιού και της αντιπαλότητας που υπάρχουν στις μεγάλες ομάδες (ΟΣΦΠ - ΠΑΟ - ΑΕΚ - ΠΑΟΚ κ.λ.π.), η προσέλευση των φιλάθλων μαζί με τους οργανωμένους συνδεσμίτες της Χαλκίδας, θα πραγματοποιηθεί με κάποια αυστηρά κριτήρια που είναι τα εξής:
Απαγορεύονται οι φίλαθλοι να φοράνε μπλούζες, άλλων ομάδων, η οποιοδήποτε άλλο εξάρτημα που να αναγράφει άλλη ομάδα. Να φροντίσουν, όσοι δεν έχουν συνδεσμιακά μπλουζάκια, να έρθουν με μπλούζες μπλε η μαύρες. Όποιος φοράει μπλούζα άλλων ομάδων, δεν θα μπει με τους οργανωμένους της Χαλκίδας δωρεάν.
Όποιος κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν φωνάζει με τους οργανωμένους φιλάθλους της Χαλκίδας, θα μπει στην υποψία ότι είναι φίλαθλος άλλης ομάδας (αντιπάλου του Ολυμπιακού) και θα οδηγηθεί με "κλωτσιές", έξω απ' το κλειστό Κανήθου.
Οι Ολυμπιακοί έχουν κόντρα με τους Παναθηναϊκούς (κάτι που δε μας αφορά). Υπάρχει πιθανότητα οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, να πουν υβριστικά συνθήματα, κατά τη διάρκεια του αγώνα, εναντίων του Παναθηναϊκού και άλλων ομάδων που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με τη Χαλκίδα. Όποιος φίλαθλος στους οργανωμένους της Χαλκίδας, προκληθεί και αντιδράσει, θα βγει έξω απ' το γήπεδο με τις "κλωτσιές". Εμείς στην εξέδρα θέλουμε να είμαστε ΜΟΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑ και δεν μας αφορά καμία άλλη ομάδα και τι λένε μεταξύ τους.
Δεν θα προκαλέσουμε τους φιλάθλους του Ολυμπιακό, εφόσον δεν μας προκαλέσουν. Άλλωστε οι φίλαθλοι της Χαλκίδας, το έχουν σαν κανόνα σε κάθε παιχνίδι. Όποιος αλλόθρησκος (φίλαθλος ομάδας "κέντρου" που έχει κόντρα με τον Ολυμπιακό), έρθει για να βγάλει το άχτι του, επειδή η υποτιθέμενη "μεγάλη" ομάδα που υποστηρίζει, είναι αντίπαλος με τον Ολυμπιακό, θα οδηγηθεί και αυτός προς την έξοδο του Κανήθου με "κλωτσιές".
Όσοι φίλαθλοι θα έρθουν δωρεάν με τους οργανωμένους της Χαλκίδας, θα τοποθετηθούν σε ειδική θέση και δεν θα έχουν τη δυνατότητα να κάτσουν σε άλλη μεριά του γηπέδου. Να γνωρίσετε πως θα καθόμαστε όρθιοι και θα φωνάζουμε. Όποιος δεν το κάνει αυτό, η πάει να φύγει απ' την εξέδρα των οργανωμένων, εφόσον έχει μπει μαζί μας δωρεάν, τότε θα οδηγηθεί με "κλωτσιές" έξω απ' το κλειστό Κανήθου.

Να γνωρίζεται πως αυτή τη φορά, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά», δεν θα κάνει υποχωρήσεις με τέτοια θέματα. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ και δεν "γουστάρουμε" αλλόθρησκους φιλάθλους στην εξέδρα μας! Τα συνθήματα θα είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και όχι υπόδουλοι αθηναϊκών ομάδων. Καλό θα είναι, όσοι δεν γνωρίζουν αυτά τα θέματα στο Σύνδεσμο Φιλάθλων Χαλκίδας, να τα σεβαστούν και να σεβαστούν την προσπάθεια του να δημιουργήσουμε μια εξέδρα που να αποτελείται από φιλάθλους μόνο της ΧΑΛΚΙΔΑΣ!!! Σε διαφορετική περίπτωση, όποιος δεν μας σεβαστεί, θα βρεθεί έξω απ' το Κανήθου με "κλωτσιές".

Η ανακοίνωση μας, γνωρίζουμε ότι έχει μια πιο "σκληρή" γλώσσα, από κάθε άλλη φορά. Δυστυχώς στην Ελλάδα του 2014, υπάρχει ακόμα η βίαιη και επικίνδυνη κόντρα, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκου (για το τίποτα...) και θέλουμε να πάρουμε σοβαρά μέτρα. Τα ίδια μέτρα να γνωρίζεται ότι θα παρθούν και στον αγώνα Ίκαρος Χαλκίδας - Παναθηναϊκός.
Όλα αυτά τα μέτρα τα παίρνουμε διότι δεν θέλουμε να εμπλακούμε σε αυτή την γελοία κόντρα. Ας κάνουν ότι θέλουν μεταξύ τους. Δεν θέλουμε να μας ανακατέψουν σε τίποτα υποτιθέμενους φιλάθλους του Ολυμπιακού, η του Παναθηναϊκού, η της ΑΕΚ, διότι το θεωρούμε ντροπή.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑ!!!!

Σ.Φ. Χαλκίδας
«Τρελά Νερά»
Crazy Waters Club