Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αποκλειστικό - Δημήτρης Τσουλός: "με το τέλος της σεζόν θα αποσυρθώ απο την ενεργό δράση"




Ο Δημήτρης Τσουλός γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1979 στην Ιστιαία και την περίοδο 92 – 93 εντάχθηκε στην ομάδα των μικρών της «ΑΕ Ιστιαίας», όταν ήταν δηλαδή 12 χρονών.
Το πρώτο του μεγάλο παιχνίδι ήλθε στα 14 χρόνια του, αφού συμμετείχε με την ομάδα της «ΑΕ Ιστιαίας» στην Α1 Κατηγορία εναντίον αυτής της Ερέτριας.
Τα επόμενα χρόνια κύλισαν με τον Δημήτρη να είναι στις βασικές ενδεκάδες της ομάδας της Ιστιαίας και μάλιστα να είναι πάντα στους πρώτους σκόρερ, μιας και κυνηγούσε πάντα τα γκολ.
Το 2005 παθαίνει ρήξη χιαστών και αναγκάζεται να μείνει εκτός γηπέδου για ένα χρόνο περίπου. Αυτό του στοίχισε τη συμμετοχής στη ομάδα του το 2006.
Αφού επανήλθε μετά την αποθεραπεία του, συμμετείχε για ένα χρόνο στην ομάδα των Καμαρίων σαν δανικός.
Αν κι γύρισε στην ομάδα του την επόμενη χρονιά, έπαιξε με την φανέλα του Βουτά για έξι μήνες και εδώ σαν δανικός. Μάλιστα η συμμετοχή του ήταν καθοριστική, μιας και βοήθησε την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.
Την επόμενη χρονιά γυρίζει και πάλι στο «σπίτι» του και παίζει με την ομάδα του μέχρι το 2012 -2013, πάντα βρίσκοντας τα δίχτυα των αντιπάλων.
Η τρέχουσα αθλητική χρονιά τον βρίσκει και πάλι στην ομάδα του Βουτά.
Ο Δημήτρης μας δήλωσε αποκλειστικά πως «Θα ξαναγυρίσω στην ομάδα του χωριού μου (Ιστιαία), αλλά πλέον δε θα αποσυρθώ, Θα γυρίσω σελίδα στη ζωή μου. Αν βέβαια η συγκυρίες με οδηγήσουν, θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου από άλλο μετερίζι, με όποιον τρόπο μπορώ».
Τελειώνοντας ο Δημήτρης μας παρακάλεσε να μεταφέρουμε δυο λόγια στην ομάδα του Βουτά: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΟ Βουτά που και φέτος με δέχτηκαν θερμά για να συμμετέχω και για να βοηθήσω την ομάδα».
Εμείς θα ευχηθούμε τα καλύτερα στον Δημήτρη Τσουλό και πάντα να έχει επιτυχίες στην άλλη μεγάλη του αγάπη, το ψάρεμα, που και εκεί τα «γκολ» που πετυχαίνει είναι πολλά.


Μπεκιάρης Χρήστος