Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕ Ταξιάρχη – ΑΟ Βουτά: 1 – 1. Το τοπικό ντέρμπι μοίρασε τους βαθμούς και στους δύο



Ένα πολύ ωραίο και δυνατό παιχνίδι είδαμε στο γήπεδο του Νέου Πύργου όπου ο Ταξιάρχης υποδέχτηκε σε ένα τοπικό ντέρμπι την ομάδα του κοντινού χωριού του Βουτά. Το παιχνίδι είχε και βαθμολογικό ενδιαφέρον μιας και οι δυο ομάδες βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία της Β΄ Κατηγορίας και μάλιστα με τον Ταξιάρχη να προηγείται του Βουτά κατά ένα βαθμό. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα που τελικά έληξε 1 – 1, οι δύο ομάδες κρατάνε τη βαθμολογική τους διαφορά, με τον Ταξιάρχη να έχει 39 βαθμούς και τον Βουτά 38.

 Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά και από τις δυο ομάδες, οι γηπεδούχοι όμως είχαν πιο αποτελεσματικές επιθέσεις χωρίς όμως εκείνη τη φάση που θα έκανε τη διαφορά.
Στο 39΄, σε μια στιγμή που θα λέγαμε πως οι παίκτες του Ταξιάρχη μπερδεύτηκαν σε μια φάση που υπέθεσαν πως θα σφυριχτεί φάουλ, ο Μπαλαλάς βρέθηκε μέσα στη μικρή περιοχή και έχοντας την μπάλα στα πόδια του την έστειλε εύκολα στα δίχτυα του Μαρνέζου. Έτσι οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια με το τέλος του πρώτου μέρους, έχοντας το πλεονέκτημα να προηγούνται των γηπεδούχων.
Το δεύτερο μέρος βρήκε την ομάδα του Κώστα Μισιρλή να έχει ανεβάσει ρυθμούς και να πιέζει την άμυνα των φιλοξενούμενων και μόλις στο 49΄ κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα. Αυτό συνέβη όταν ο Χρήστος Γκαμίλης έκανε μια σέντρα προς την περιοχή του Νάτσιου και ο Παραντές πετάχτηκε και βρήκε την μπάλα στην κίνηση και την έστειλε στα δίχτυα, γράφοντας το 1 – 1.
Από εκεί και μετά υπήρξαν αρκετές καλές στιγμές για τους γηπεδούχους, αλλά χωρίς να καταφέρουν να πετύχουν στόχο. Στις καθυστερήσεις η ομάδα του Δήμου Τσελίκα έχασαν την ευκαιρία να φύγουν με το τρίποντο, αφού ο Τσουλός πραγματοποιεί κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή που βγαίνει λίγο πάνω από το οριζόντιο του Μαρνέζου.
 Οι γηπεδούχοι έχασαν καταπληκτική ευκαιρία στο 51΄ όταν ο Μισιρλής με απευθείας χτύπημα φάουλ βρίσκει το δοκάρι και στην επιστροφή της μπάλας ο Φαράντος την έστειλε πάνω από το οριζόντιο.
Επίσης στο 79΄ ο Μισιρλής και πάλι εκτελεί φάουλ που βρίσκει το κεφάλι του Ψύλλου και ο Νάτσιος αποκρούει καταπληκτικά, σώζοντας την εστία του.

ΑΕ Ταξιάρχη:
Μαρνέζος, Παραντές, Φαράντος, Μαργέτης, Καραδημήτρης (76΄ Κόχυλας), Κοντογιάννης, Ψύλλος,  Μισιρλής, Γκαμίλης, Σταματονικολός, Δέσπους (46΄ Σούρρας)

ΑΟ Βουτά: Νάτσιος, Σελίμης, Κερασιώτης, Καπόλος, Διαμαντής, Μπαλαλάς, Μπαλαμούτης, Ζάκης, Τσουλός, Γοργομάτης (60΄ Μπαρμπούνης Χ), Λάιος (76΄ Μπλέτσας)

Διαιτητής: Παπαποστόλου
Βοηθοί: Μπούρικας – Τσιφλάκου

Μπεκιάρης Χρήστος
(Κάντε ΚΛΙΚ στη μεγάλη φωτογραφία πιο κάτω και δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ)