Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κοπή Πίτας για το 2014 του «Ναυτικού Ομίλου Διαύλου Ωρεών»


Με αρκετό κόσμο πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Ωρεών η κοπή πίτας του «Ναυτικού Ομίλου Διαύλου Ωρεών». Στην εκδήλωση παραυρέθηκαν τα παιδιά του Ομίλου, οι δασκάλες, γονείς και φίλοι.
 Ο Πρόεδρος του Ομίλου Κώστας Μπάμης χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε σύντομα στην δεκαπενταετή ιστορία του Ομίλου και έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων της προηγούμενης χρονιάς, αναφέροντας τις επιτυχίες και τα μετάλλια που έφεραν στην περιοχή τους οι μικροί αθλητές του «ΝΟΔΩ». Επίσης επανέλαβε για μια φορά ακόμα την βασική έλλειψη κολυμβητηρίου στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας αλλά και τη δυνατότητα της δημιουργίας τέτοιου, με το πλεονέκτημα μάλιστα των θερμών υδάτων που υπάρχουν στην Αιδηψό.
Ο Έφορος του Ομίλου Βασίλης Μπάμπος έκανε στη συνέχεια τον οικονομικό απολογισμό και στη συνέχεια μοιράστηκαν τα κομμάτια της πίτας που κόπηκε. Το τυχερό φλουρί κέρδισε μετά από κλήρωση η μικρή Στέλλα Μπάμπου, ενώ έγινε και κλήρωση δώρων που προσφέρθηκαν από καταστήματα της ευρύτερης περιοχής των Ωρεών.
Να αναφέρουμε εδώ πως παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ο ιδρυτής αλλά και  μέλη της πρώτης σχολής ανοιχτής θάλασσας που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Βόλο, από τον Αποστόλη Πλάκα.

Μπεκιάρης Χρήστος
(κάντε ΚΛΙΚ στην μεγάλη φωτογραφία παρακάτω για να δείτε το ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)