Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη και ήττα για τις Περιφερειακές ομάδες. Για ταλέντα ο Αμανατίδης του Ολυμπιακού στο Μεσολόγγι.

Διαφορετικά ήταν τα συναισθήματα για τις δυο Περιφερειακές ομάδες (Στερεάς Ελλάδας και, Εύβοιας), μετά τη λήξη των αγώνων της Β' φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Οι Παίδες έφυγαν από το γήπεδο με την πίκρα της ήττας, ενώ οι Νέοι πανηγύρισαν τη νίκη τους επί της αντίστοιχης ομάδας από την 5η Περιφέρεια (Άρτας, Ηπείρου, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Πρέβεζας-Λευκάδας).

Οι Παίδες δεν ήταν αποτελεσματιοί σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους που δημιούργησαν λίγες καλές ευκαιρίες και πέτυχαν τρία γκολ με τα οποία νίκησαν με 3-1. Το γκολ για την ομάδα των ηττημένων σημείωσε ο Κούτουλας, που είχε μπει αλλαγή στον αγώνα, μετά το 3-0.

Ευκαιρίες έχασαν και οι Νέοι στον αγώνα τους που έληξε χωρίς γκολ και οδηγήθηκε στην παράταση, όπου ο Βάρκας με ένα φανταστικό σε εκτέλεση γκολ, στο τελευταίο λεπτό, έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας με 1-0.   πηγή:www.egnomi.gr/
                                                                                                                                                           

 Στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου βρέθηκε εκ μέρους του Ολυμπιακού ο Γιώργος Αμανατίδης και παρακολούθησε τον αγώνα των Νέων για ανίχνευση ταλέντων.