Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τα ντέρμπι της Βόρειας Εύβοιας



Σάββατο 1 Φλεβάρη 2014

ΑΟ Ωρεών - ΑΕΚ Νέου Πύργου


Σήμερα στο γήπεδο Νέου Πύργου έρχονται αντιμέτωπες οι ομάδες των δυο γειτονικών χωριών, των Ωρεών και του Νέου Πύργου. Σήμερα λοιπόν ο "ΑΟ Ωρεών" θα είναι τυπικά ο οικοδεσπότης στο γήπεδο που είναι η έδρα και της "ΑΕΚ Νέου Πύργου". Και οι δύο ομάδες έχουν ενδιαφέρον για να πάρουν το τρίποντο και μέχρι τις 11.00 το πρωί που επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο των φιλοξενούμενων Δημήτρη Τσαίνη, μας επιβεβαίωσε πως το παιχνίδι θα γίνει κανονικά, εφόσον βέβαια δεν βρέξει και εν υπάρξει κάποια αλλαγή.

Μιλήσαμε και με τους δυο προπονητές των ομάδων που μας δήλωσαν πως αν και πρόκειται για ένα ντέρμπι, αφού που ενδιαφέρει είναι να γίνει ένα ήσυχο και καλό παιχνίδι και σαφώς όταν μπαίνουν στο γήπεδο, μπαίνουν για να κερδίσουν. Ο  Θανάσης Γουρνάς από πλευράς Ωρεών συμπλήρωσε πως το παιχνίδι δεν το αντιμετωπίζει σαν ντέρμπι ¨γιατί η τοπική κοινωνία και όχι μόνο, έχει άλλα προβλήματα που πρέπει να λύσει" και αναφέρθηκε στα γηπεδικά προβλήματα της περιοχής και στο "ότι τα παιδιά μας δεν έχουν χώρους να αθληθούν και

"Η τοπική Αυτοδιοίκηση δυστυχώς έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και δεν κάνει τίποτα από τη μια και από την άλλη δεν συνεργάζεται με ανθρώπους που έχουν όνειρα, σχέδια και γνώσεις για να πάμε ένα βήμα μπροστά¨" και τελειώνοντας, εξέφρασε την ανησυχία του μήπως ο κόσμος επιλέξει τους ίδιους ανθρώπους που μας έχουν φέρει σε τέλμα.

Ο Βαγγέλης Μπεκάκος  από μεριάς "ΑΕΚ Νέου Πύργου" μας δήλωσε πως αν και σίγουρα είναι ένα ντέρμπι δυο κοντινών χωριών, αλλά δεν πρέπει να επικεντρωθούν σε αντιπαλότητες αλλά τα 90 λεπτά του παιχνιδιού να είναι μια γιορτή.

 Κυριακή 2 Φλεβάρη 2014
"Ακαδημια Ιστιαίας" - "ΑΕ Ιστιαίας"


Αύριο Κυριακή στο γήπεδο της Ιστιαίας θα «κονταροχτυπηθούν» οι δυο ομάδες της πόλης σε ένα ιστορικό παιχνίδι, μιας και είναι η πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια που στο γήπεδο της Ιστιαίας θα γίνει ένας τέτοιος αγώνας.

Η «Ακαδημία Ιστιαίας» λοιπόν θα είναι ο τυπικός γηπεδούχος που θα φιλοξενήσει την «ΑΕ Ιστιαίας» σε ένα παιχνίδι που και οι δυο το θέλουν, για δικούς της λόγους η κάθε ομάδα.

Ο Γιάννης Βογιατζής, προπονητής της «Ακαδημίας», ήταν πολύ περιεκτικός και σύντομος στις δηλώσεις που μας παραχώρησε. Μας είπε λοιπόν πως σαφώς είναι ένα ντέρμπι που η ομάδα του θέλει το τρίποντο για να παραμείνει στην κατηγορία, ενώ η «ΑΕΙ» το θέλει για να διεκδικήσει πρωτάθλημα.  Τελειώνοντας, λέει ο κ. Βογιατζής «ελπίζω να έχουμε μια καλή διαιτησία και καλό καιρό και ο κόσμος να ευχαριστηθεί το παιχνίδι και ο καλύτερος ας κερδίσει»

Ο προπονητής της «ΑΕ Ιστιαίας» Λάμπρος Σπίντζος μας δήλωσε πως είναι ένα ιστορικό ντέρμπι μιας και είναι το πρώτο παιχνίδι μετά από τόσα χρόνια που δυο ομάδες της πόλης έρχονται αντιμέτωπες στο γήπεδό της. Και τελειώνοντας μεταξύ άλλων τόνισε: «Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη ώστε να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τυχόν στραβοπάτημα των συγκατοίκων μας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»



Μπεκιάρης Χρήστος