Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ακαδημία Ιστιαίας – ΑΟ Αυλωναρίου: 1 – 3. (δείτε και Video και πλούσιο φωτορεποστάζ)


Ένα δυνατό παιχνίδι μας επεφύλασσε η ομάδα της «Ακαδημίας Ιστιαίας» που σήμερα φιλοξένησε τον «ΑΟ Αυλωναρίου», αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει και το αποτέλεσμα. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι αν και είχαν πολύ λιγότερες ευκαιρίες, πήραν το τρίποντο της νίκης, απογοητεύοντας τους φίλους της «Ακαδημίας».
Το παιχνίδι έγινε με μια ηλιόλουστη μέρα που έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς να βγουν και να γλεντήσουν την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και έτσι οι φίλαθλοι που επισκέφτηκαν το γήπεδο της Ιστιαίας δεν ήταν οι αναμενόμενοι.
Χαρακτηριστικό του σημερινού παιχνιδιού είναι τα τρία πέναλτι που σφυρίχτηκαν από τον κ. Σέγκο, ενώ τα δύο από αυτά δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.
Οι γηπεδούχοι από την αρχή πίεσαν την άμυνα του Αυλωναρίου και έχασαν ευκαιρίες για σκοράρισμα. Στο 8΄ μάλιστα έχασαν και τη δυνατότητα να ανοίξουν το σκορ, μετά από αποτυχημένη εκτέλεση πέναλτι. Ο Λάντζος κέρδισε το πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει ο Αφένδρας. Ο Κιούσης όμως έπεσε σωστά και απέκρουσε σε κόρνερ.
Αμέσως μετά, στο 13΄ συγκεκριμένα, ο Λεκοσιώτης πραγματοποίησε δυνατό σουτ από πολύ κοντά που όμως με πολύ ωραίο μπλοζόν απέκρουσε ο Κιούσης.
Στη συνέχεια, μετά την εκτέλεση του κόρνερ, η μπάλα βρέθηκε στο κεφάλι του Αρσενόπουλου και από εκεί στη γωνία των γκολπόστ του Κιούση, χάνοντας άλλη μια φορά την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.
Η μπάλα όπως λένε τιμωρεί τελικά και έτσι στο 18΄ ο Σαμαράς κερδίζει πέναλτι για λογαριασμό του Αυλωναρίου, που το εκτελεί εύστοχα ο Τσαλιαγκός και έτσι οι φιλοξενούμενοι παίρνουν το προβάδισμα.
Η «Ακαδημία» δεν έπαψε να πιέζει και να βρίσκει ανοίγματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων, όμως η ολοκλήρωση των φάσεων δεν είχε την επιθυμητή κατάληξη. Στο 23΄ Ο Αφένδρας εκτελεί φάουλ και η μπάλα με κεφαλιά του Αρσενόπουλου, καταλήγει για άλλη μια φορά άουτ.
Στο 27΄ ο Λεκοσιώτης μετά από προσωπική προσπάθεια κάνει πάσα μέσα στη μεγάλη περιοχή στον Σελίμη, που ενώ είναι τετ α τετ με τον Κιούση, δεν καταφέρνει να βρει την μπάλα.
Στο 40΄ Ο Λεκοσιώτης πραγματοποιεί σουτ προσπαθώντας να βρει τα δίχτυα του Κιούση, που όμως πέφτει σωστά και διώχνει με γροθιές.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε δυναμικά για τους φιλοξενούμενους και μόλις στο 49΄ ο Σαμαράς κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του Αυλωναρίου.
Στο 57΄ δυνατό σουτ του Λάντζου καταλήγει στα χέρια του Κιούση.
Στο 60΄ ο Κιούσης αποκρούει κεφαλιά του Λεκοσιώτη.
Στο 62΄ ο Κοτρόζος πραγματοποιεί σουτ που αποκρούσει ο Δαμάσκος και κοντά στη γραμμή του τέρματος ο Γλύκος διώχνει σε κόρνερ.
Στο 64΄ ο Μακρής δίνει έξυπνη πάσα στον Βασίλη Τσαλιαγκό που με ψυχραιμία ψάχνει και βρίσκει την κλειστή γωνία του Δαμάσκου, που αν και πέφτει σωστά, δεν καταφέρνει να σώσει την εστία του. Έτσι ο Τσαλιαγκός γράφει το 0 – 3.
Στο 66΄ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν απλά το σκορ σε 1 – 3 με τον Κουκούρα που βρέθηκε στη μικρή περιοχή και εύκολα βρήκε τα δίχτυα του Κιούση.
Στο 72΄ ο Κοτρόζος βρίσκει άνοιγμα στην άμυνα και ενώ είναι μόνος με τον Δαμάσκο, δεν καταφέρνει να βρει τα δίχτυα του.
 Στο 80΄ ο Βογιατζής μπαίνει μόνος του μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο Δαμάσκος του κλέβει την μπάλα από τα πόδια και χρεώνεται από τον κύριο Σέγκο με πέναλτι και με κίτρινη κάρτα. Το πέναλτι εκτελεί ο ίδιος ο Βογιατζής και στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Δαμάκου. Η μπάλα επιστρέφει στα πόδια του Δημά που σουτάρει δυνατά αλλά ο Δαμάσκος για άλλη μια φορά βρίσκεται μπροστά στην πορεία της και σώζει την εστία του.

Ακαδημία Ιστιαίας (Βογιατζής):
Δαμάσκος, Κρυσταλόγιαννης, Αρσενόπουλος (88΄ Γιαντζής), Αφένδρας, Γλύκος, Μισιρλής, Λεκοσιώτης, Σιάνος, Λάντζος, Κουκούρας, Σελίμης (55΄ Μπασδέκης)

ΑΟ Αυλωναρίου (Τόγιας):
Κιούσης, Γεωργικόπουλος (46΄ Τσαπέρος), Μπρεγκανάκου, Τσαλιαγκός Γ, Φρυγανάς, Βασιλείου, Αϊδίνης (66΄ Δημάς), Μακρής, Σαμαράς (56΄ Βογοατζής), Κοτρόζος, Τσαλιαγκός Β

Διαιτητής: Σέγκος
Βοηθοί: Βελέντζας – Αντωνίου

Μπεκιάρης Χρήστος

(δείτε Video με τα τρία πέναλτι του αγώνα)


Κάντε ΚΛΙΚ στη μεγάλη φωτογραφία πιο κάτω για να δείτε πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ