Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Οι Μαυραετοί πέταξαν ψηλά(Δόξα-Μακρυκάπα 2-1)



Στον ουρανό της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣΕ, πέταξαν πλέον οι Μαυραετοί της Δόξας Προκοπίου,νικώντας  στο γήπεδο ‘’ΗΛ.ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ’’ τον δεύτερο Α.Ο Μακρυκάπας με 2-1,ξεφεύγοντας έτσι με 7 βαθμούς απ’αυτόν.                                                           
  Οί γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή. Στο 23’ σε χέρι του Γιαννούτσου ο διαιτητής Παπακυριακού έδειξε την εσχάτη των ποινών πού ανέλαβε να εκτελέσει ο συνήθης ύποπτος Γ.Κουτσουφλάκης.Παρά την ‘’απογείωση’’ του Κυριακόπουλου, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του και το σκορ έγινε 1-0.Το υπόλοιπο ημίχρονο κύλησε με τη Δόξα να πιέζει για ένα ακόμα γκολ πού όμως δεν ήρθε,έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου για να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους.                                                                                                                 
    Στο β’ημίχρονο οι Μαυραετοί αφού μπήκαν δυνατά και με αποφασιστικότητα στο γήπεδο,κατάφεραν στο 47’μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας μέσα στην περιοχή να κάνουν το 2-0 με ωραίο πλασέ του Δασκαλόπουλου.Οί φιλοξενούμενοι μετά απ’αυτό δεν φάνηκε να μπορούν να αντιδράσουν και να απειλήσουν την εστία της Δόξας μη βρίσκοντας λύσεις επιθετικά, αφήνοντας έτσι την πρωτοβουλία και τον έλεγχο του παιχνιδιού στους γηπεδούχους.Στο 70’ όμως ο Λαλανίτης με ωραία ενέργεια και σουτ έξω απ’την περιοχή μείωσε σε 2-1.Στα 20 λεπτά που απέμεναν οι φιλοξενούμενοι με αναπτερωμένες τις ελπίδες τους για την ισοπαλία που θα τους κρατούσε σε απόσταση ‘’βολής’’ από τους πρωτοπόρους,προσπάθησαν για το καλλίτερο χωρίς όμως να το καταφέρουν.                                                                     
   Πάντως φάνηκε πως η Δόξα δεν απειλήθηκε σοβαρά ούτε μια στιγμή από τον Α.Ο. Μακρυκάπας πού παρουσιάστηκε άτονος και αναποτελεσματικός.Δίκαια κατά τη γνώμη μας λοιπόν η νίκη της Δόξας, παρά τα όποια παράπονα των φιλοξενουμένων από τους διαιτητές,πού δεν ήταν βέβαια αλάνθαστοι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.                                                                                 
   Ο Α.Ο. Μακρυκάπας πάντως, είναι μία ομάδα με πολλούς νεαρούς παίχτες και κατά τη γνώμη μας σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει στο μέλλον στα γήπεδα της Εύβοιας.                                                                         
ΔΟΞΑ:
Παμφίλης,Μιχαήλ,Πουλιπούλης(90’Ριζόπουλος),Μορφούλης Γ,Ανδρέου Α,Δασκαλόπουλος,Ανδρέου Σ,Σταμούλος,Κουτσουφλάκης,Γεωργίου(82’Κανελλόπουλος),Μουργκογιάννης(60’Μορφούλης Α).ΑΝΑΠ/ΚΟΙ:Μούντριζας,Σιγανός,Αλεξανδρής,Δανέλλης.                                                                Α.Ο.Μακρυκάπας:
Κυριακόπουλος,Λέκκας,Μούλα(21’Καρόκης),Γιαννούτσος,Πουρνής,Σηφάκης(51’Σιαράπης),Χασάνδρας,Κατσαούνης,Βουρδάνος Β,Λαλανίτης,Κηρύκος

>