Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το πρωτο ημιχρονο δεν ηταν αρκετο και ... ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΕΙΑΣ- ΛΗΛΑΣ ΒΑΣ. 2-2!!!


Σε ένα παιχνίδι για γερά νευρά και όχι για καρδιακούς ο Απόλλων κλώτσησε μαζί με την μπάλα και την νίκη απέναντι σε ένα Ληλα που ήρθε να απόδειξή ότι είναι Ληλας!

Στο γεμάτο γήπεδο της Ερετρειας ο γηπεδούχος δίψασε για την νίκη που   με αυτήν θα άγγιζε τον τίτλο μπήκε στο γήπεδο σαν ταύρος σε υαλοπωλείο και από τα πρώτα λεπτά πίεζε την εστία του πολύ καλού σήμερα Μαντα και μόλις στο 5΄αγγιξε το γκολ όταν ο Ψαριανός με κεφαλιά ανάγκασε τον Μαντα να απογειωθεί και να διώξει σε κόρνερ , χαρακτηριστικό στα πρώτα 15΄λεπτα ο γηπεδούχος είχε 5 κόρνερ και πολλές ευκαιρίες απο την άλλη ο Ληλας δείχνοντας αιφνιδιασμένος προσπαθούσε μα σταθεί όρθιος στις συνεχείς επιθέσεις των γηπεδούχων!!16΄ Παριανος επωφελείται και με πλασέ προλαβαίνει τον Μαντα και μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς και 1-0!! 

Ο γηπεδούχος δεν σταμάτησε εκει και πίεζε συνεχώς την εστία του Μαντα ο οποίος σε σουτ του Τορα λέγει όχι 22'  Μαντα πάλι προ του Παριανού διώχνει 33'  Σταματάκος από καλή θέση αστοχει για το 2-0  36'  Μαρινακης καλό σουτ σουτ Ψαριανός πάλι με κεφαλιά λίγο άουτ από το δοκάρι του Μαν τα!  Φτάσαμε στο 44' ο συνήθης ύποπτος Σταματάκος κτυπά πάλι και με όμορφο σουτ 2-0! λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου , νομίζοντας πολλοί ότι όλα τέλειωσαν εδώ !
β΄ημιχρονο 
το δεύτερο μερος επιφύλαξε μεγάλες εκπλήξεις αφού από την μια ο γηπεδούχος ίσως έπεσε σε πλάνη με το άνετο 2-0 του α' ημιχρόνου νομίζοντας οτι το β΄μερος θα ήταν μια άνετη νίκη ίσως με ευρύτερο σκορ !!! Η εικόνα του α΄μερους αυτό έδειχνε !! όμως τα πραγματα ηρθαν αλλοιως με τον Ληλα να εχει πληγωμενο ηθικο και να θελει να ανακαμψη απο το ισοπεδωμα του α΄ημιχρονο μπαινει δυνατα στο β΄μερος ισοροπει ανεβαινει στο κεντρο οπου το α΄μερος ηταν ανυπαρκτος και τωρα δηλωνει παρον , εξυπνη κινηση και του Καλιμμανη να βαλη τον εμπειρο Γκουμα και με εφαλτηριο αυτον εδωσε το συνθημα , απο την αλλη ο γηπεδουχος μπηκε δυνατα χανοντας σημαντικη ευκαιρια με τον Μεμαϊ οπου δυνατο σουτ ο Μαντας λεει παλι οχι!!


Ο νεοεισελθων Γκουμας λοιπον στο 55΄κανει αυτο που κληθηκε να κανει και με ομορφο πλασε κρεμαει τον Σακκη και 2-1!   ΤΟ γκολ αυτο εδωσε φτερα στα ποδια των παικτων του Ληλα καιανεβηκαν περισοτερο το κεντρο ομως παλι οι γηπεδουχοι πιεζαν και απετυχαν στο 62΄ να πετυχουν το 3-1  και να κλειδωσουν το παιχνιδι!!!  απεναντιας ο Ληλας σε αντιθεσει με το πρωτο μερος που ηταν απλα θεατης ανελαβε ρολο πιο ουσιωδη και τουλαχιστον εφτανε μεχρι την περιοχη του Σακκη 75' σουτ του Γκουμα πολυ ευθυβολο συριζα απο το δοκαρι του Σακκη!   Μεμαϊ καλο σουτ διωχνει παλι το Μαντας!

Πιεση των γηπεδουχων να κλειδωσουν τη νικη απο την αλλη ο ΛΗΛΑς σποραδικες επιθεσεις και οτι καλο βγει και πραγματι του βγηκε οταν απο κορνερ που εκτελεσε ο Ζαχαριας στο 88΄η μπαλλα περνωντας μια περιεργη τροχια κατεληξε στα διχτυα του Σακκη και 2-2  Παγωνοντας τους παντες και τα παντα !  Τα εναπομειναντα λεπτα περιπου με τις καθυστερησεις8΄ ανοικαν στον γηπεδουχο που πιεζε λυσαλεα με αποκορυφωμα την φαση του 94΄οπου τρεις παικτες της Ερετρειας απο πολυ κοντα σε πιεση μεσα στην περιοχη αστοχουν στο να στειλουν την μπαλλα στα διχτυα του Μαντα!



Με το σφυριγμα της ληξης βρηκε τους γηπεδουχους να μην πιστευουν τι συνεβη και εχασαν την νικη μεσα απο τα χερια τους !!!!
Ισως για μια ακομη φορα μιλησε ο νομος του Ποδοσφαιρου που παντα δεν κερδιζει ο καλυτερος!!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΕΙΑΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ)
Σακκης Λιατιφης Παριανος Βελαετης Ψαριανος Ευγενιου Μπασινας Γ(79' Μπασινας χρ) Μαρινακης Τορα(Μωρος83΄) Σταματακος Μεμαϊ.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣ. (ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ)
Μαντας Ντρεκης(61΄Ντουνας)Γουναρης Καρλατηρας Βλαχος(46' Γκουμας) Χαλιωτης Κατσικαβαλης Ρωμανος Κουτσαυλης Αγραφιωτης Ζαχαριας.
>