Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Χοροεσπερίδα του «Βυζαντίου Νέου Πύργου» το Σάββατο 5 Απριλίου


Ο «Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Βυζάντιο Νέου Πύργου» διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο 5 Απριλίου, χοροεσπερίδα με αφορμή τη λήξη της φετινής σεζόν.
Να πούμε για όσους δε γνωρίζουν πως το «Βυζάντιο Νέου Πύργου» είναι από τις πιο παλιές ομάδες όχι μόνο της Εύβοιας αλλά ολόκληρης της Ελλάδας. Ιδρύθηκε το 1928, τότε δηλαδή που στην στη Βόρεια Εύβοια υπήρχαν άλλες τέσσερις ομάδες οι οποίες έκαναν αγώνες κυπέλλου μεταξύ τους. Αυτές ήταν οι: «ΑΕ Αιδηψού», «Πανιστιακός», «ΑΕΚ Χαλκίδας» και «Κηρέας Μαντουδίου».
Τη δεκαετία του ‘60 δημιουργήθηκε η Ε.Π.Σ.Ε.Β. (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας – Βοιωτίας) με τη συμμετοχή και του «Βυζαντίου». Ένδοξη περίοδος για την  ομάδα ήταν η πενταετία ‘65 με ’70, όπου  ανέβηκε σε τρείς διαδοχικές χρονιές από την Γ΄ στην Α΄ κατηγορία. Όταν έπαιζε το «Βυζάντιο», το χωριό του Νέου Πύργου είχε πανηγύρι, γιατί μαζεύονταν περίπου δύο χιλιάδες φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν τους αγώνες, ενώ υπήρξαν παίκτες του  που τίμησαν και άλλες μεγάλες ομάδες της Ελλάδας.
Επιστρέφουμε όμως στη χοροεσπερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο καφενείο – ουζερί του Γιάννη Παπάζογλου, στο πάνω χωριό. Η ώρα προσέλευσης έχει καθοριστεί για τις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου και εκτός των άλλων θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά και κοπή πίτας.
Η είσοδος είναι μόνο 3 ευρώ και το μενού ελεύθερο, ενώ θα υπάρχουν  και νηστίσιμα κατόπιν παραγγελίας.
Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 697 173 6305 για περαιτέρω συνεννόηση και πληροφορίες.
Είναι καλεσμένοι όλοι οι φίλοι της ομάδας να διασκεδάσουν μαζί, να φάνε και να χορέψουν και να γιορτάσουν την καλή παρουσία της ομάδας στην αθλητική σεζόν του 2013 – 14.


Μπεκιάρης Χρήστος