Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκος Μανωλάκης: Ο πρώτος σκόρερ του ΑΟ Σκύρου: Αφιέρωμα


Γέννημα θρέμμα Σκυριανός ο Νίκος Μανωλάκης ο τρίτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας του Νομού μας αποτελεί μια από της πιο σημαντικές μονάδες του ΑΟ Σκύρου. 
Φωτιά τον αποκαλούν συμπαίκτες και αντίπαλοι αφού η μπάλα από τα πόδια του φεύγει σαν πυροτέχνημα. Και αυτός ο χαρακτηρισμός μόνο τυχαίος δεν είναι αφού τα περισσότερα από τα γκολ που έχει σημειώσει είναι εξαιρετικά σε εκτέλεση.

Γεννημένος στις 6 Νοεμβρίου του 1983 σε ηλικία 14 ετών εντάσσεται στην ομάδα του Νησιού του βγάζοντας το πρώτο του ποδοσφαιρικό δελτίο. Από το 1997 αρχίζει σιγά σιγά να αγωνίζεται σαν βασικός στην ομάδα και πολύ γρήγορα αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του ΑΟ Σκύρου. 
Μετά από επτά χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ομάδα του Νησιού το 2004 παίρνει μεταγραφή στον ΑΠΟΚ Βελουχίου που αγωνιζόταν τότε στην Δ' Εθνική. Την ίδια χρονιά ανακηρύχθηκε κυπελλούχος Ευρυτανίας και μάλιστα και πρώτος σκόρερ του θεσμού. Την επόμενη χρονιά 2005 επιστρέφει και πάλι στην ομάδα της Σκύρου όπου και αγωνίζεται μέχρι σήμερα. 
Από την περσινή περίοδο ο Νίκος είναι ο σκόρερ της Σκύρου με αποκορύφωμα την φετινή χρονιά που σημείωσε 19 γκολ είχε 11 σουτ στα δοκάρια και αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας του Νομού μας.

 Μαζί με τον Στεφάνου έχουν σημειώσει τα 32 από τα συνολικά 49 γκολ που πέτυχε ο ΑΟ Σκύρου συμβάλλοντας στην φετινή εκπληκτική πορεία της ομάδας που αγαπά. Για πάντα Σκύρος θα μας πει ο ίδιος, όπως και όλα τα παιδιά της ομάδας και θα επιβεβαιώσει τον Πρόεδρο Δημ Γιαλό που μας είχε πει σε ραδιοφωνική συνέντευξη του ότι οι παίκτες της Σκύρου αγωνίζονται για την φανέλα. Έτσι δικαιολογείται ο φετινός ΑΟ Σκύρου που αν και νεοφώτιστος άφησε άναυδη όλη την Εύβοια καταλαμβάνοντας θέση μέσα στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.
Αυτός είναι ο Νίκος Μανωλάκης ο σκόρερ της Σκύρου. Να του ευχηθούμε καλή συνέχεια, καλή πορεία στην ομάδα του και να απολαμβάνουμε πάντα τα εξαιρετικά γκολ που σημειώνει, αφού κλείνοντας τον συγχαρούμε.