Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η ζούγκλα του μαυροπίνακα

   Στη ζούγκλα του ''σκοτεινού πίνακα''που βλέπετε, χάθηκαν οι δύο ομάδες,Αλέξανδρος και Λίμνη, που είχαν την ατυχία να κληρωθούν γιά τον αγώνα μπαράζ να παίξουν στο κλειστό των Καθενών.
  Αφού πρώτα το κλειστό άνοιξε με πρωτοβουλία κάποιου μέλους της γραμματείας  στις 6 παρά...
μιάς και ο (αν)αρμόδιος γι'αυτό ήταν άφαντος, όταν ήρθε η ώρα να ξεκινήσει το παιχνίδι οι δύο ομάδες και οι διαιτητές βρεθηκαν μπροστά σε μιά δυσάρεστη έκπληξη.Ο φωτεινός λεγόμενος, πίνακας μουλάρωσε και.... έμεινε σκοτεινός.Ετσι διαιτητές και ομάδες έψαχναν μιά διέξοδο ώστε να γίνει το παιχνίδι.Όσο κι αν προσπάθησαν ο μαυροπίνακας δεν φωτίστηκε ποτέ.
    Δοκίμασαν να ξεκινήσουν με χειροκίνητο 24σάρη μέσω...κινητού τηλ. αλά όπως ήταν φυσικό αυτό δεν ήταν δυνατόν και έτσι το παιχνίδι διεκόπη μετά από 51''και με σκορ 3-0 γιά τον Αλέξανδρο, του οποίου οι παράγοντες όλως περιέργως επέμεναν να συνεχιστεί το παιχνίδι κάτω απ'αυτές τις συνθήκες.Αυτό βέβαια δεν εγινε δεκτό απ'τούς ανθρώπους της Λίμνης και αφού κατεγράφησαν τα πάντα στο φ.αγώνα οι ομάδες αποχώρησαν,αφήνοντας τους ανθρώπους της ε.σ.κ.α.σ.ε που δεν φρόντισαν να ελέγξουν αν όλα δούλευαν σωστά στο γήπεδο και ταλαιπώρησαν άδικα τις δύο ομάδες,
να βρούν τη λύση σ'αυτό το πρόβλημα του ''ουδέτερου'' γηπέδου.(Mπορεί ο πίνακας να μην άναψε, έχει όμως το σήμα της FIBA!!!)