Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μπαρμπούνης Βασίλης: μεταγράφεται στον ΑΟ Αιδηψού!!! ;;;


Στην προχτεσινή γιορτή – ξεφάντωμα της «ΑΕΚ Νέου Πύργου» στο σπίτι του παράγοντα της ομάδας Ηλία Ντέντη, νοιώσαμε την ύπαρξη κάποιου προβλήματος, νοιώσαμε την αλλαγή στη συμπεριφορά του γνωστού και καλού παίχτη της «ΑΕΚ» Βασίλη Μπαρμπούνη.
Ο Βασίλης είναι γνωστός για το κέφι του, το χιούμορ του, το «έξω καρδιά» του. Στο τελευταίο τραπέζι λοιπόν ήταν μακριά από τον γνωστό εαυτό του, σοβαρός, χωρίς να ακολουθήσει το κέφι του Στέλιου Καμπάνταη και των υπόλοιπων, κρατώντας ένα προφίλ έξω από τα συνηθισμένα του. Με τον τρόπο του αυτό εμείς νοιώσαμε να εκπέμπει κάποιο πρόβλημα, ότι κάτι έχει γίνει, οτι κάτι συμβαίνει.
 Όλοι ξέραμε για το πρόσφατο τραυματισμό του μετά από ένα παιχνίδι στο “5 Χ 5” της Ιστιαίας και την προειδοποίηση του προπονητή του για τυχόν τραυματισμό.  Η απουσία του Βασίλη όμως από τα γήπεδα εδώ και βδομάδες δε δικαιολογείτε από αυτό τον τραυματισμό και αν και ο ίδιος από ότι μάθαμε δηλώνει παντού, ακόμα και στη διοίκηση για το πρόβλημα αυτό, εμείς οφείλουμε να πούμε ότι μας ακούγεται πολύ περίεργο. Δεν δικαιολογείται ουσιαστικά. Άρα κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει, κάτι πιο σοβαρό από τον μικρό του τραυματισμό.
Είναι λίγος καιρός που ακούσαμε πληροφορίες πως ο Βασίλης συζητάει με ομάδες της περιοχής για να μεταγραφεί σε αυτές. Η μια είναι σε ομάδα της Ιστιαίας και την οποία συζητάει ο Βασίλης μιας και θα θελε να γυρίσει στην ομάδα του χωριού του που υπεραγαπά. Η άλλη είναι ομάδα της Αιδηψού και μάλιστα οι φήμες λένε πως έχει ήδη κλείσει η μεταγραφή του. Μια μεταγραφή που αν επιβεβαιωθεί θα σκάσει σαν βόμβα στην Αιδηψό.
Εμείς για να είμαστε ειλικρινείς, αν και τα έχουμε ακούσει αυτά εδώ και καιρό, δεν δώσαμε βάση γιατί ξέρουμε την αφοσίωση του Βασίλη στην τωρινή του ομάδα.
Και επίσης για να πούμε και ολοκληρωμένα την αίσθησή μας, μάλλον πρέπει κάτι να έχει συμβεί μεταξύ του Βασίλη και του Βαγγέλη Μπεκάκου, του προπονητή του. Και αυτό το λέμε μιας και το πρόβλημα ξεκίνησε μετα΄τον τραυματισμό του Βασίλη. Από την άλλη μια τέτοια πιθανότητα μας ακούγεται κάπως υπερβολική, μιας και ο κ. Μπεκάκος ήλθε στην «ΑΕΚ Νέου Πύργου» με συμμετοχή του Βασίλη Μπαρμπούνη, κατά πληροφορίες μας πάλι. Αυτό σημαίνει πως ο Βασίλης θα είχε πρόβλημα με έναν άνθρωπο που όποτε εμείς τον έχουμε ακούσει να μιλάει για εκείνον, «στάζει μέλι το στόμα του»!!!  Άρα μάλλον δεν πρέπει να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Το σίγουρο τέλος πάντων είναι ένα: ότι και να συμβαίνει θα το μάθουμε στην πορεία.
Και κάτι ακόμα σημαντικό: και ο παίκτης Βασίλης Μπαρμπούνης αλλά και η Διοίκηση της ομάδας σύσσωμη, είναι πολύ ευχαριστημένοι από τη μέχρι τώρα συνεργασία τους. Οπότε είμαστε σίγουροι πως ότι και να συμβαίνει, αν συμβαίνει, θα βρεθούν οι γέφυρες να γεφυρώσουν το πιθανό χάσμα που υπάρχει.
Να ευχηθούμε το συντομότερο δυνατό να λυθούν τα όποια προβλήματα στην ομάδα και στον παίκτη της.

Μπεκιάρης Χρήστος