Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Οι αντίπαλοι του ΑΟΝ Αρτάκης στα μπαράζ ανόδου για την Γ' Εθνική.

Στην μάχη των μπαράζ ανόδου ρίχνεται ο πρωταθλητής του Νομού μας στις 11 Μαΐου. Αντίπαλοι του ο Πρωταθλητής Βοιωτίας Παρνασσός, ο πρωταθλητής Φθιώτιδας Οπούντιος Μαρτίνου και ο πρωταθλητής Ευρυτανίας ΑΠΟΚ Βελουχιου.
Ας  δούμε και τις τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Οπούντιος Μαρτίνου
Ο φετινός πρωταθλητής Φθιώτιδας που τερμάτισε πρώτος συγκεντρώνοντας 90 βαθμούς. Είχε την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα σημειώνοντας 102 γκολ και την καλύτερη άμυνα αφού δέχθηκε μόλις 14 στους 34 αγώνες του πρωταθλήματος.  Μόνο δυο ήττες έχει ο φετινός Παρνασσός. Άκρως επιθετικό το ποδόσφαιρο που παίζει, ενώ και αμυντικά δεν δέχεται εύκολα γκολ. Η έδρα του είναι το Δημ. Στάδιο Μαρτίνου.

                                                       Παρνασσός:
Πρωταθλητής στα χαρτιά αναδείχτηκε ο Παρνασσός μετά την τιμωρία της Ένωσης Άσπρα σπίτια η οποία αποχώρησε από τον αγώνα μέσα στον Ορχομενό φοβούμενη την σωματική ακεραιότητα των αθλητών της όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης και τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών. Έτσι ο Παρνασσός που ήταν πίσω στην βαθμολογία πέρασε πρώτος και ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Βοιωτίας. Στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε 71 γκολ ενώ δέχθηκε 27. Στην περιοχή Τρουβούλου στην Αράχοβα βρίσκεται το γήπεδο  έδρα του Παρνασσού. 


ΑΠΟΚ Βελουχίου:
Play off στην Ευρυτανία για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Στον τελικό ο ΑΠΟΚ Βελούχι αντιμετώπισε τον Αίολο. Σαρωτικός ο ΑΠΟΚ συνέτριψε στον πρώτο τελικό τον Αίολο με 5-1 την Μ Τετάρτη. Ο δεύτερος αγώνας την επόμενη τετάρτη μετά το Πάσχα 23/4/2014 όπου ο ΑΠΟΚ έκανε το 2-0 στις νίκες (κέρδισε και πάλι 2-0) και στέφθηκε πρωταθλητής Ευρυτανίας.  


ΑΟΝ Αρτάκης:
Ο πρωταθλητής της Εύβοιας με εντυπωσιακή πορεία στον Β' γύρο κατάφερε την τελευταία αγωνιστική να εξασφαλίσει τον τίτλο του φετινού πρωταθλήματος και είναι έτοιμος για την διάκριση που θα τον οδηγήσει στην Γ' Εθνική. Όλη η Εύβοια εύχεται καλή πορεία στον ΑΟΝ Αρτάκης.