Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δελτίο Τύπου: Τελικός πρωταθλήματος Νέων: ΑΟ Χαλκίς - ΑΕ Ληλαντίου 0-2

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και για τέταρτη τα πέντε τελευταία χρόνια η ομάδα μας βρέθηκε στον τελικό πρωταθλήματος νέων κερδίζοντα αυτή την φορά την ομάδα νέων του Α.Ο. Χαλκίς με 2-0.
Σε έναν αγώνα που έγινε στο γήπεδο Προκοπίου με το πρωτάθλημα που έγινε να ήταν  προς τιμήν του Ηλία Κουτσουφλάκη η ομάδα μας παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο κέρδισε την ομάδα του Α.Ο.Χαλκίς με 2-0.
Η ομάδα μας με καλή τακτική στο παιχνίδι της προσπάθησε στο πρώτο ημίχρονο να δημιουργήσει φάσεις για γκολ  έφτασε κοντά με τον Κορκόβελο, Αργύρη Ιωαν., και Αργύρη Γεωργ. χωρίς όμως επιτυχία.  Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο  αποφασισμένη να καθαρίσει το παιχνίδι και κατάφερε στο 52΄με δυνατό σουτ του Μπαλόζι Κρ. να σημειώσει το πρώτο γκολ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Το γκολ αυτό έδιωξε το άγχος για τους παίχτες μας που εμφανώς υπήρχε λόγω της αμφισβήτησής τους, και στο 60΄ήρθε και το δεύτερο γκολ όταν σε πίεση των αντιπάλων αμυντικών από τους Μπαλόζι Κρ. και Αργύρη Γ., ο Μπαλόζι  κερδίζει την μπάλα και αυτός δίνει πάσα στον Αργύρη που δεν δυσκολεύεται να κάνει το 2-0 για την ομάδα μας.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ομάδα μας δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα εκτός από δύο σουτ που έγιναν προς την εστία μας που εξουδετέρωσε ο Χιώτης.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Λάμπρου, Βελέντζα, και Λιαγκάκη.

Α.Ε.Ληλαντίου
Χιώτης, Μπούρικας, Αργύρης Ιωαν., Παύλου, Τσαλιαγκός, Τζανής, Αργύρης Γεω., Μπαλόζι Κρ., Μπαλόζι Ηρ., Χατζηαντωνάκης, Κορκόβελος και οι Μπουραντάς Απ., Παπαγεωργίου, Μαριέτης, Μπουραντάς Αθ., Σπυράκης.