Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

"Aρτεμησιακός 2014" - Κατατέθηκε το Καταστατικό και μέχρι τέλους του μήνα η έγκρισή του


Από την προηγούμενη εβδομάδα έχει κατατεθεί το Πρωτοδικείο το Καταστατικό για τη δημιουργία της νέας ομάδας του Πευκίου, του «Αρτεμμησιακού 2014».
Ο Γιάννης Κερασιώτης που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και ο πρώτος προπονητής της ομάδας, έδωσε τις υπογραφές των ιδρυτικών μελών στη δικηγόρο Ιστιαίας Γκέλυ Παπανδρέου από την προηγούμενη εβδομάδα και όπως εκείνη τους είπε, μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να έχουν στα χέρια τους την έγκριση για να προχωρήσει η ομάδα τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Εύβοιας.
Συγκεκριμένα τα ιδρυτικά μέλη του «Αρτεμησιακού 2014» είναι συνολικά 36, ενώ υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλους να υπογράψουν, οι ερχόμενες Δημοτικές εκλογές όμως ήταν ο κατασταλτικός παράγοντας για να μη το κάνουν, ώστε να μη δημιουργηθούν αντιπαλότητες.  (όλα τα ονόματα των ιδρυτικών μελών αναφέρονται στο τέλος).
Μόλις το Καταστατικό έλθει στα χέρια του προσωρινού Δ.Σ., θα διενεργηθούν εκλογές μεταξύ των 36 που το υπέγραψαν και θα αναδιχθεί πια το οριστικό Διοικητικό Συμβούλιο που θα προχωρήσει τις διαδικασίες.
Πρωταριχκό ενδιαφέρον,  όπως έχουμε ξαναγράψει, είναι να δημιουργηθεί εξ αρχής Ακαδημία που θα λειτουργήσεις σαν "φυτώριο" για την ομάδα.
Σημαντικό είναι να αναφέρουμε το γεγονός πως πολλοί παίκτες από τοπικές ομάδες που τα δελτία τους τούς επιτρέπουν, έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους να παίξουν στη νέα ομάδα.
Είναι χαρακτηριστική η διάθεση και αγωνία των κατοίκων της περιοχής για να δουν γρήγορα την ομάδα τους ξανά να παίζει στο γήπεδό της, που αρκετοί έχουν ερμηνεύσει τη διάθεση αυτή σαν αστείο, πιστεύοντας πως όλη αυτή η προσπάθεια είναι απλά ένα αστείο και τίποτα άλλο.
Οι κάτοικοι όμως του Πευκίου απάντησαν με την κατάθεση του Καταστατικού και όπως λένε και οι ίδιοι: «Θα τους απαντήσουμε μέσα στο γήπεδο, όταν σε λίγο καιρό θα είμαστε έτοιμοι». Μάλιστα έχουν ξεκινήσει και την ανακατασκευή των αποδυτηρίων του γηπέδου τους, όπως βλέπεται και στην φωτογραφία που σήκωσαν στο FaceBook.

 Εμείς από την αρχή σταθήκαμε δίπλα σε αυτή την προσπάθεια και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε δίπλα τους, μέχρι η προσπάθειές τους να ολοκληρωθούν και ευχόμαστε μια ένδοξη πορεία στον «Αρτεμησιακό 2014» όπως και την αρχική ομάδα πριν από μερικά χρόνια.'
Kαι να επισημάνουμε οτι η νέα ομάδα ανοίκει σε όλους τους κατοίκους του Πευκίου, του Αρτεμησίου και της Γερακιούς.

Μπεκιάρης Χρήστος




(Τα Ιδρυτικά Μέλη του «Αρτεμησιακού 2014» είναι τα:


1. ΜΑΚΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
2. ΚΟΝΤΖΙΑ ΒΑΣΩ
3. ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ
4. ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
5. ΧΟΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΣ 6.
ΣΚΟΥΡΤΑΝΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
7. ΣΑΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
8. ΛΕΜΠΕΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
9. ΜΗΝΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
10. ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
11. ΛΕΤΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
12. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
13. ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
14. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
15. ΚΟΥΤΣΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
16. ΚΟΥΤΣΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
17. ΚΟΥΤΣΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
18. ΑΝΕΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ
19. ΖΑΧΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ
20. ΒΗΤΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
21. ΑΝΕΣΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
22. ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
23. ΑΝΕΣΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
24. ΛΥΤΙΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
25, ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
26. ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
27. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
28. ΠΛΥΤΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
29. ΛΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
30. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΝΗΣ
31. ΝΕΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
32. ΜΠΑΖΑΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
33. ΚΟΝΤΖΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
34. ΚΟΝΤΖΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
35. ΒΛΑΧΟΜΗΤΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
36. ΓΚΑΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ  )