Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Χείμαρρος η Αρτάκη παρέσυρε το Βελούχι. Αρτάκη-ΑΠΟ Καρπενησίου "Το Βελούχι" 6-0



Καταιγιστική η Αρτάκη διέλυσε το Βελούχι με 6-0. Ο χορός των τερμάτων ξεκίνησε στο 4ο λεπτό με το Μαστροκώστα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ να γράψει το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Καραχάλιος θα αλλάξει την μπάλα με τον Μαστροκώστα και θα κάνει τα τέρματα της Αρτάκης δύο. Στο 18΄ ο Κάραλης με δυνατό βολέ έξω από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βλάχου. Το 3-0 και πάλι ο Καραχάλιος στο 33΄ που πρόλαβε την έξοδο του Βλάχου και τσιμπώντας την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα του Βελουχίου. 36' : Δεύτερο δοκάρι για την Αρτάκη με τον Ευσταθίου αυτήν τη φορά. 51': Τρίτο γκολ για τον Super Mario, μετά από μεταβίβαση του Μαστροκώστα και όμορφο τελείωμα του πρώτου. 57΄: Σέντρα του Ρούσσου και πλασέ του Ζαχαριά, αποκρούει ο Βλάχος και στην συνέχεια ο Κρασάς. 62΄: Δυνατό σουτ του Μαστροκώστα, αποκρούει ο Βλάχος και στην επαναφορά ο Μακαντάσης κάνει το 5-0. 65΄: Σουτ του Ευσταθίου, αποκρούει με τα πόδια ο τερματοφύλακας. 67΄: 6-0 με τον Ευσταθίου από το ύψος του πέναλτι να πλασάρει σωστά μετά τη σέντρα του Ρούσσου. Μετά το 70ο λεπτό η Αρτάκη κάνοντας συντήρηση δυνάμεων απλά κρατούσε την μπάλα μέχρι το σφύριγμα της λήξης από την διαιτητή του αγώνα κα Μήτση.
Μετά από αυτό το παιχνίδι η Αρτάκη παραμένει πρώτη με 10 βαθμούς και όλα θα κριθούν στο τελευταίο παιχνίδι στην Αρτάκη με το Οπούντιο Μαρτίνου.



Α.Ο. Ν. Αρτάκης: Παναγιώτου
Γκόγκος, Γκούρλας, Γκάβαλης (Κιούσης), Ζαχαριάς, Καμάρας (Κανάρης), Κάραλης, Παπαδόπουλος, Καραχάλιος (Ρούσσος), Μαστροκώστας, Μακαντάσης, Ευσταθίου.

Βελούχι: Φλωράκης
Βλάχος (Παπαβασιλείου), Τσιλιμέκης Δ., Σιγκελόπουλος (Τσιλιμέκης Θ.), Κρασιάς, Φαρμάκης, Ντουφέκιας, Χάφους, Αντωνίου, Φλωράκης, Μπακαλίδης, Κουτσουπιάς.

Διαιτητές: Μήτση, Ζησιμόπουλος, Κουτσούμπου.











>