Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Έχασε το εισητήριο της ανόδου ο ΑΟΝ Αρτάκης και τον αγώνα στο 95' 0-1 ο Οπούντιος Μαρτίνου



Δυνατά μπήκε στον αγώνα ο ΑΟΝ Αρτάκης και από τα πρώτα λεπτά άρχισε να πιέζει την ομάδα του Οπούντιου η οποία στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο. Η πρώτη καλή στιγμή για την Αρτάκη ήρθε στο 8' όταν ο Μαστροκώστας έδωσε μπαλιά ακριβείας στον Μακαντάση που δεν πρόλαβε να πλασάρει στα δίχτυα αφού έδιωξαν οι αμυντικοί.
Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη ουσιαστική τους αντεπίθεση είχαν ένα δοκάρι σε δυνατό σουτ του Στυλιανού. Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν τον αγώνα και στο 27' ο Γκόγκος έσωσε την Αρτάκη όταν έδιωξε εντυπωσιακά σουτ του Κόκκα. Τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο ΑΟΝΑ βρέθηκε σε θέση βολής όταν ο Μακαντάσης πλάσαρε από κοντά και ο γκολκίπερ Τζήμας μπλόκαρε την μπάλα. Παρά την υπεροχή του ο ΑΟΝ Αρτάκης δεν κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με γκολ και το σφύριγμα της λήξης βρήκε ισόπαλες τις δυο ομάδες με 0-0.
Την επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι δυνατά και στο 52' πλησίασαν το γκολ με τον Μαστροκώστα που έσωσε ο γκολκίπερ του Οπούντιου. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν μετά το 60' με καθυστερήσεις να κρατήσουν το ισόπαλο αποτέλεσμα που θα τους έδινε το εισιτήριο για την Γ' Εθνική. Ποδόσφαιρο για την συνέχεια δεν παίχθηκε αφού οι φιλοξενούμενοι με καθυστερήσεις και αποκρούσεις όπως όπως κρατούσαν το μηδέν και φθάσαμε στα τελευταία λεπτά όπου όλη η Αρτάκη βγήκε μπροστά και στο 93' είχε καλή ευκαιρία σε κεφαλιά του Καμάρα και φθάσαμε στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων κι ενώ όλη η Αρτάκη βρισκόταν μπροστά ο Κόκκα έγινε κάτοχος της μπάλας μπήκε μόνος του στην περιοχή κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τον Οπούντιο Μαρτίνου στην Γ' Εθνική. 0-1 το τελικό σκορ με την ομάδα του ΑΟΝ Αρτάκης να επιστρέφει και πάλι στην Α' κατηγορία της Εύβοιας.
>