Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στην Κύμη το Σαββατοκύριακο θα χτυπά η καρδιά του μηχανοκίνητου Αθλητισμού

Όλα έτοιμα στην Κύμη όπου το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη γιορτή στον μηχανοκίνητο αθλητισμό με την 12η Ανάβαση Κύμης. Είναι ο δεύτερος αγώνας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Αναβάσεων από τους 6 συνολικά της φετινής χρονιάς.
Ο Πρόεδρος της οργανωτικής Επιτροπής των αγώνων Δήμαρχος Κύμης λιβερίου κ Δημήτρης Θωμάς και οι συνεργάτες του είναι επί ποδός και έχουν φροντίσει με κάθε λεπτομέρεια την άρτια διεξαγωγή του αγώνα. Η Start Line με την πολύχρονη εμπειρία της είναι κι αυτή έτοιμη για την ομαλή διεξαγωγή της Ανάβασης.
Ο Αλυτάρχης του αγώνα και πρόεδρος της Start Line κ Δημ. Χιωτίδης μας δήλωσε όπως εδώ και δώδεκα χρόνια αισιόδοξος πανέτοιμος και ζήτησε από τους φίλους που θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο στην Κύμη να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας ώστε την Κυριακή στις 15:00 η γιορτή να ολοκληρωθεί στην κεντρικά πλατεία της Κύμης με τις απονομές στους νικητές. 
Το Σάββατο θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων και θα αρχίσουν οι δοκιμές σε τρία σκέλη για όλους τους διαγωνιζόμενους. Ο μεγάλος αγώνας θα ξεκινήσει στις 11:00 την Κυριακή και θα διεξαχθεί σε δύο σκέλη και από το άθροισμα των δυο χρόνων θα ανακηρυχθούν οι νικητές ανά κατηγορία. Στην κεντρική πλατεία της Κύμης θα ολοκληρωθεί η 12η Ανάβαση Κύμης με τις απονομές.
                                         Δείτε το τρέϊλερ του EVIAGOAL για τον αγώνα