Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στα τελικά η ομάδα Παίδων της σχολής Ολυμπιακού Αιδηψού. Επικράτησε 1 - 0 του Ερμήλιου


Σήμερα η ομάδα  Παίδων της σχολής Ολυμπιακού Αιδηψού, μετά από ένα συναρπαστικό ημιτελικό του πρωταθλήματος, επικράτησε του Ερμήλιου με 1 – 0, με γκολ που πέτυχε ο Άρης Χασανάι και πέρασε στα τελικά όπου θα αντιμετωπίσει την άλλη σχολή του Ολυμπιακού στην Εύβοια, το Ληλάντιο.

Αξίζει να αναφέρουμε την ανακοίνωση που έβγαλε ο προπονητής της ομάδας, ο Θανάσης Αναγνώστου:
"ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!!
Νιώθω υπερήφανος για ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
Ο στόχος μας επετεύχθη, η ομάδα μας είναι στον τελικό.
Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά εσείς με την απόδοσή σας στον αγωνιστικό χώρο δείξατε ότι στο ποδόσφαιρο μετρά η δουλειά, η σοβαρότητα και πάνω από όλα το καλό οικογενειακό κλίμα που κυριαρχεί στην ομάδα μας.
Κόντρα σε «Θεούς & Δαίμονες» εσείς δίνεται απαντήσεις μόνο με έργα στους αγωνιστικούς χώρους. Χαρείτε την μεγάλη σας επιτυχία με όλη σας τη ψυχή.
Από την αρχή της εβδομάδος όμως αρχίζει η προετοιμασία μας για τον ΤΕΛΙΚΟ. Στόχος μας να απολαύσουμε ένα μεγάλο τελικό και να διεκδικήσουμε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ. Πιστεύω ακράδαντα στις δυνατότητες σας και στην επιθυμία σας να βγούμε πρωταθλητές και να φέρουμε τη ΚΟΥΠΑ στην ΑΙΔΗΨΟ.
Πάμε λοιπόν όλοι μαζί για την τελευταία πράξη του έργου ΔΥΝΑΤΑ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ.
Ο προπονητής σας.
Θανάσης Αναγνώστου".

Για την ομάδα της Αιδηψού έπαιξαν οι:

Κυριακού Γιάννης, Στέκας Παναγιώτης, Καραγιάννης Γιάννης, Καβαράκας Μιχάλης, Καραγκούνης Παναγιώτης, Αλεξανδρής Γιάννης, Μαυρούτσικος Μπάμπης, Βασιλείου Χρήστος, Μηλόπουλος Παναγιώτης, Χασανάϊ Αρης, Γάσπαρης Βασίλης(65' Κούτρας Νίκος).

Καλή επιτυχία παιδιά και στον μεγάλο τελικό.

Μπεκιάρης Χρήστος